Gå til indhold

Skriveseminar til projektkoordinatorer under Erasmus+: Videregående Uddannelser - guide til en god ansøgning til Strategiske partnerskaber

To projektkoordinatorer, som sidste år fik tilskud til et strategiske partnerskaber, vil fortælle om processen. Seminaret har til hensigt at hjælpe projektkoordinatorer fra videregående uddannelsesinstitutioner med ansøgningsskemaerne samt vurderingskriterierne til Strategiske partnerskaber.
  • Tid og sted
  • Hvornår 27. februar 2015 fra 11:00 til 16:00
  • Hvor Erhvervsakademiet Lillebælt: Nonnebakken 9, 5000 Odense C.
    Lokale 13 på 1. sal.

Hvem vil skriveseminariet gavne?

Skriveseminaret har til formål at guide og hjælpe projektkoordinatorer fra de videregående uddannelser, og andre aktører med interesse for denne sektor, med projektansøgninger i forbindelse med Strategiske Partnerskaber under Erasmus+ (KA2).

Har din institution et ønske om at indsende en ansøgning om tilskudsmidler inden den 31. marts 2015, for at igangsætte samarbejdsprojekter om ”innovation and good practice” på de videregående uddannelser?
Skriveseminaret den 27. februar 2015 vil give dig mulighed for at få hjælp til udarbejdelsen af ansøgningen og svar på eventuelle spørgsmål, du måtte have.

Hvad får du ud af skriveseminaret?

Styrelsen for Videregående Uddannelser vil gennemgå ansøgningsskemaet systematisk og løbende give gode råd til, hvad der er vigtigt at inddrage i ansøgningen.

To projektkoordinatorer, som fik tilskud til et strategisk partnerskaber i 2014, fortæller om deres ansøgningsproces og projekt. Derudover vil ansøgningsskemaet samt evalueringskonteksten og vurderingskriterierne blive gennemgået.

Et endeligt program for dagen følger.

Tilmelding:

Frist: den 20. februar 2015.

Tilmelding: Henvendelse til Tina Haagerup: th@uds.dk
Husk at oplyse: navn, institution og e-mail i din tilmelding.

Der vil blive afholdt et tilsvarende skriveseminar den 4. marts 2015 i Aarhus for erhvervsuddannelsessektoren.

Det er muligt for videregående uddanneles- samt erhvervsuddannelsesinstitutioner, at tilmelde sig det skriveseminar, som passer bedst ind i kalenderen.

 

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 10. november 2021