Gå til indhold

Skriveseminar for ansøgere til strategiske partnerskaber under Erasmus+: Erhvervsuddannelser

Styrelsen for Videregående Uddannelser afholder skriveseminar for projektkoordinatorer, der vil søge tilskud til strategiske partnerskaber på erhvervsuddannelsesområdet. Der vil være fokus på ansøgningsskemaet og vurderingskriterierne.
  • Tid og sted
  • Hvornår 04. marts 2015 fra 11:00 til 15:00
  • Hvor Aarhus TECH, Campus Nord, Halmstadgade 6, 8200 Aarhus N

Formålet med skriveseminaret er at guide og hjælpe med projektansøgninger under Erasmus+: Key Action 2: Strategiske partnerskaber. Arrangementet henvender sig til projektkoordinatorer inden for erhvervsrettet grund- og efteruddannelse og andre aktører med interesse for denne sektor.

Har din institution planer om at indsende en ansøgning om tilskudsmidler under Erasmus+ strategiske partnerskaber i år? Skriveseminaret den 4. marts vil give dig mulighed for at få hjælp til udarbejdelsen af ansøgningen og give dig svar på eventuelle spørgsmål du måtte have.

På skriveseminaret vil ansøgningsskemaet og vurderingskriterierne blive gennemgået. Der vil være løbende gode råd til, hvad der er vigtigt at inddrage i ansøgningen og eksempler på projekter, der tidligere har modtaget støtte.

Endeligt program vil blive sent ud til tilmeldte deltagere umiddelbart inden skriveseminaret afholdes.

Tilmelding

Tilmelding sker via dette link

Tilmeldingsfrist 19. februar 2015

Der vil blive afholdt et lignende skriveseminar for det videregående uddannelsesområde i Odense d. 27. februar, hvor mange af emnerne vil være det samme som ved dette arrangement. Læs om arrangementet her. Så hvis du ikke har mulighed for at deltage den 4. marts, kan du tilmelde dig skriveseminaret for videregående uddannelser hos Tina Haagerup (th@uds.dk)

Erasmus+ strategiske partnerskaber

Ansøgningsfristen for strategiske partnerskaber er 31. marts 2015.

Styrelsen for Videregående Uddannelser har til opgave at administrere og rådgive om Erasmus+ programmet.

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 15. august 2019