Gå til indhold

Konference: Innovation i verdensklasse

Danmarks Forsknings- og Innovationspolitiske Råd (DFiR) afholder d. 5 september kl 13-17 en konference om "Innovation i verdensklasse". Konferencen sætter fokus på, hvordan mere forskning kan blive omsat til innovation.
  • Konference: Innovation i verdensklasse
  • 2017-09-05T14:00:00+02:00
  • 2017-09-05T18:00:00+02:00
  • Danmarks Forsknings- og Innovationspolitiske Råd (DFiR) afholder d. 5 september kl 13-17 en konference om "Innovation i verdensklasse". Konferencen sætter fokus på, hvordan mere forskning kan blive omsat til innovation.
  • Tid og sted
  • Hvornår 05. september 2017 fra 14:00 til 18:00
  • Hvor Axelborgsalen, Vesterbrogade 4A, 1620 København V

Danmarks Forsknings- og Innovationspolitiske Råds (DFiR's) konference handler i år om innovation, og hvordan mere af den fremragende dansk forsknings kan omsættes til innovation. Målet er innovation i verdensklasse. Et af midlerne hertil er den offentlige struktur af aktører, virkemidler og ordninger, der har til formål at fremme den videnbaserede innovation (innovationsstrukturen).

På konferencen præsentere DFiR resultaterne af sit arbejde med innovation, herunder innovationsstrukturen, og rådet ønsker gennem debat og dialog at få kvalificeret sine observationer, opmærksomhedspunkter og foreløbige konklusioner om dansk innovation.

Uddannelses- og forskningsminister Søren Pind vil indlede konferencen, som også vil indeholde udenlandske eksempler på, hvordan man har videnbaseret innovation i andre lande. Derudover vil blandt andet virksomhedsrepræsentanter dele deres erfaringer og sætte ord på nogle af de udfordringer, som de ser for, at mere forskning kan omsættes til innovation. 

DFiR har i sin årsrapport for 2016 "Viden i sammenhæng" sammenfattet sine foreløbige resultater om innovation. Læs mere her.

Livestream
Konferencen livestreames. Find linket til streamingen er her.

Yderligere information

Tilmelding
Det er ikke længere muligt at tilmelde sig konferencen. Skriv til dfir@ufm.dk, hvis du vil skrives op til en plads.

 

 

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 15. august 2019