Gå til indhold

Seminar for ungdomsarbejdere om et stærkt civilsamfund

Den 15. november 2018 afholder Styrelsen for Forskning og Uddannelse et seminar i samarbejde med Center for forskning i Idræt, Sundhed og Civilsamfund på Syddansk Universitet. Tilmeldingsfristen er udvidet til 9. november 2018.
  • Tid og sted
  • Hvornår 15. november 2018 fra 09:30 til 14:45
  • Hvor Auditorium O-100, Syddansk Universitet, Campusvej 55, 5230 Odense M

Målgruppe

Seminaret henvender sig til alle, som beskæftiger sig med ungdomsarbejde, f.eks. på ungdomsskoler, i kommuner eller i frivilligorganisationer.

Formål

Formålet med seminaret er at sætte fokus på civilsamfundets betydning i arbejdet med unge i landets kommuner. Seminaret er et led i et europæisk strategisk samarbejde med navnet ’Europe Goes Local’, som har til formål at understøtte det vigtige kommunale arbejde, der udføres i ungdomssektoren.

Arbejdet med ’Europe Goes Local’ er støttet igennem EU’s uddannelsesprogram Erasmus+. Projektet involverer ca. 20 nationale Erasmus+ kontorer, repræsentanter fra 120 europæiske kommuner samt relevante eksterne partnere.  Dette seminar er det andet i rækken af i alt tre seminarer, som afvikles i Danmark i perioden 2018-2019, og afholdes af Styrelsen for Forskning og Uddannelse og Center for forskning i Idræt, Sundhed og Civilsamfund på Syddansk Universitet.

Tilmelding

Seminaret er gratis at deltage i, men kræver tilmelding. Fristen for tilmelding er udvidet til den 9. november 2018.

  • Tilmelding til seminar om et stærkt civilsamfund [inaktivt link]

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 18. marts 2024

Afsendere