Gå til indhold

Seminar for ungdomsarbejdere om et stærkt civilsamfund

Den 15. november 2018 afholder Styrelsen for Forskning og Uddannelse et seminar i samarbejde med Center for forskning i Idræt, Sundhed og Civilsamfund på Syddansk Universitet. Tilmeldingsfristen er udvidet til 9. november 2018.
  • Tid og sted
  • Hvornår 15. november 2018 fra 09:30 til 14:45
  • Hvor Auditorium O-100, Syddansk Universitet, Campusvej 55, 5230 Odense M

Målgruppe

Seminaret henvender sig til alle, som beskæftiger sig med ungdomsarbejde, f.eks. på ungdomsskoler, i kommuner eller i frivilligorganisationer.

Formål

Formålet med seminaret er at sætte fokus på civilsamfundets betydning i arbejdet med unge i landets kommuner. Seminaret er et led i et europæisk strategisk samarbejde med navnet ’Europe Goes Local’, som har til formål at understøtte det vigtige kommunale arbejde, der udføres i ungdomssektoren.

Arbejdet med ’Europe Goes Local’ er støttet igennem EU’s uddannelsesprogram Erasmus+. Projektet involverer ca. 20 nationale Erasmus+ kontorer, repræsentanter fra 120 europæiske kommuner samt relevante eksterne partnere.  Dette seminar er det andet i rækken af i alt tre seminarer, som afvikles i Danmark i perioden 2018-2019, og afholdes af Styrelsen for Forskning og Uddannelse og Center for forskning i Idræt, Sundhed og Civilsamfund på Syddansk Universitet.

Tilmelding

Seminaret er gratis at deltage i, men kræver tilmelding. Fristen for tilmelding er udvidet til den 9. november 2018.

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 05. november 2018

Afsendere