Eurodesk

EuroDesk er et europæisk netværk med over 1.200 kontorer placeret rundt i hele Europa. Herfra indsamles og videregives informationer om alle programmer og ordninger, der er interessante for unge og personer under uddannelse - både nationale, nordiske og europæiske.

Eurodesk logo

Eurodesk

Styrelsen for Forskning og Uddannelse er en del af Eurodesk, som er et europæisk netværk med over 1.200 kontorer placeret rundt om i hele Europa. Herfra indsamles og videregives informationer om alle programmer og ordninger, der er interessante for unge og folk under uddannelse - både nationale, nordiske og europæiske.

For at imødekomme det store behov for information til unge, som vil arbejde, studere eller i praktik i udlandet, har vi en særlig hjemmeside, der hedder Grib Verden. Her findes der blandt andet information fra Eurodesk-netværket til danske unge. Her er der dels oplysninger om muligheder, regler og tilskudsordninger, dels gode råd om praktiske forhold – og endelig en stribe oplysende links til andre hjemmesider med relevant information. Grib Verden har desuden en Facebook-side, hvor der løbende bliver lagt opslag på om at rejse ud.

Den Europæiske Ungdomsportal

EU-Kommissionens hjemmeside 'Den Europæiske Ungdomsportal' indeholder oplysninger om alle EU-medlemslandene specielt målrettet unge, der gerne vil være aktive internationalt eller styrke deres kompetencer i udlandet. Styrelsen for Forskning og Uddannelse står for opdatering af oplysningerne på den danske del af portalen.

Du kan også holde øje med, hvad der sker på Eurodesk Danmarks side på Facebook 

Eurodesk finansieres med støtte fra Europa-Kommissionen.

Erasmus+ logoAktiviteten er en del af Europa-Kommissionens program Erasmus+.

Senest opdateret 15. august 2019