Gå til indhold

Vejle: Få hjælp til din ansøgning om tilskud til efteruddannelse i Europa for skoleområdet, voksenuddannelsesområdet og folkeoplysning

Få hjælp til at udfylde ansøgningsskemaet om tilskud til efteruddannelse i Europa for medarbejdere inden for dagtilbud, grundskoler, ungdomsuddannelser og almen voksenuddannelse samt folkeoplysning.
  • Tid og sted
  • Hvornår 11. januar 2018 fra 12:00 til 15:30
  • Hvor Spinderihallerne
    Spinderigade 11
    Vejle
    Lokale: Pakkeriet

Hvem henvender skriveseminaret sig til?

Seminaret er for institutioner og organisationer, som enten påtænker at gå i gang med eller allerede er begyndt at forberede en ansøgning om tilskud fra Erasmus+ til efteruddannelsesaktiviteter for medarbejdere i Europa.

Skriveseminaret er målrettet organisationer, som beskæftiger sig med almen voksenuddannelse, læring for voksne og folkeoplysning samt for dagtilbud, grundskoler, ungdomsuddannelser, CFU´er og kommuner.

Seminaret henvender sig både til dig, der ikke er gået i gang med at udfylde  ansøgningsskemaet, men også til ansøgere, der allerede er godt i gang. Ligesom seminaret både henvender sig til dig, der skal ansøge for første gang og til institutioner, der tidligere har søgt. 

Hvad kan du søge om tilskud til?

Gennem Erasmus+ kan organisationer, som beskæftiger sig med almen voksenuddannelse, læring for voksne og folkeoplysning, samt dagtilbud, grundskoler, ungdomsuddannelser, CFU´er og kommuner søge om tilskud til deltagelse i kompetenceudviklende aktiviteter, undervisningsophold og efteruddannelse for sine medarbejdere i Europa.

Hvad får du ud af at deltage i skriveseminaret?

På seminaret bliver du klædt på til at udarbejde en ansøgning, der kan indsendes til ansøgningsfristen den 1. februar 2018.

Rådgivere fra Styrelsen for Forskning og Uddannelse gennemgår ansøgningsskemaet trin for trin og giver dig gode råd til, hvad der er vigtigt at lægge vægt på i ansøgningen.

Derudover opnår du gennem deltagelse i seminaret overblik over ansøgningsprocessens trin. Ved seminarets afslutning vil du være godt klædt på til at arbejde videre med din ansøgning.

Program for dagen

12:00 - 12:30

Frokost
12:30 - 13:00 Sådan kommer du i gang med ansøgningsprocessen
13:00 - 13:45 Prioriteter og kriterier i Erasmus+ KA1
13.45 - 15.00 Ansøgningsskemaet trin for trin inkl. kaffepause
15:00 - 15:30 Opsamling og spørgsmål

 

Tilmelding

Tilmeldingsfrist mandag d. 5. januar 2018.

 

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 10. november 2021