Gå til indhold

Bliv frivillig, praktikant eller lønnet medarbejder med Det Europæiske Solidaritetskorps

Kom og bliv inspireret til frivilligt arbejde, praktik og lønnet arbejde i Danmark eller udlandet gennem Det Europæiske Solidaritetskorps. Arrangementet er gratis.
  • Tid og sted
  • Hvornår 05. december 2019 fra 17:00 til 20:00
  • Hvor Scandic Copenhagen
    Vester Søgade 6, 1601 København V

Målgruppe

Inspirationsaftenen er for dig, der gerne vil høre mere om, hvordan du kan blive frivillig, praktikant eller lønnet medarbejder i Danmark eller i et andet europæisk land med Det Europæiske Solidaritetskorps. Arrangementet er især relevant for dig, som endnu ikke har erfaring med Det Europæiske Solidaritetskorps, og som gerne vil vide, hvordan du kommer i gang.

Indhold

Du vil blive introduceret til mulighederne i Det Europæiske Solidaritetskorps og høre om, hvordan det er at være frivillig i udlandet. Du vil også få viden om, hvordan du sammen med andre unge kan få tilskud til at gennemføre solidaritetsprojekter i Danmark. Arrangementet finder sted på FN's Internationale Frivillighedsdag, og i denne anledning kommer Frivilligcenter Vesterbro og fortæller om dets arbejde med frivillighed.

Program for aftenen sendes til de tilmeldte deltagere inden den 5. december 2019. Det er gratis at deltage, men tilmelding er påkrævet. Der er i alt 30 pladser, og styrelsen byder på forfriskninger, snacks og sandwich. Der kan ydes rejserefusion til deltagere uden for hovedstadsområdet.

Om Det Europæiske Solidaritetskorps

Det Europæiske Solidaritetskorps er et nyt EU-initiativ for unge mellem 18 og 30 år. Formålet er at bringe unge sammen i et meningsfuldt europæisk samarbejde gennem både frivillige og lønnede aktiviteter.

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 18. april 2024

Afsendere