Gå til indhold

Topmøde om unges trivsel under COVID-19

Uddannelses- og forskningsministeren og kulturministeren inviterer en lang række interessenter, eksperter og brancher til topmøde om unges trivsel under COVID-19 den 26. november.
  • Tid og sted
  • Hvornår 26. november 2020 fra 09:00 til 13:00

Taler på topmødet

H.K.H. Kronprinsesse Marys videohilsen

Video: Kongehuset

Ane Halsboe-Jørgensens tale


 Dagligdagen er udfordret af pandemien og de restriktioner, den medfører. Ikke mindst for unge, hvor fritidsaktiviteter, studielæsegrupper og fredagsbarer er sat på hold, kan hverdagen være svær.

Men pandemien har også fået nye ideer til at udfolde sig: Fællesspisning hver for sig, virtuelt morgen-check-in på uddannelserne og løvfaldsgåture for studerende i mindre grupper. Vi er sammen på nye måder. Det skal der nu bygges videre på.

For at lære af de bedste erfaringer og finde nye ideer til at forbedre trivslen blandt unge, mens pandemien står på, inviterer uddannelses- og forskningsminister Ane Halsboe-Jørgensen og kulturminister Joy Mogensen en lang række interessenter, eksperter og brancher til et topmøde om unges trivsel under COVID-19.

Topmødet er for inviterede og foregår virtuelt.

Mødet kommer til at være et arbejdsmøde, hvor målet er at udvikle nye ideer til aktiviteter og fællesskaber for unge, som deltagerne på mødet og andre kan løbe videre med. Ideerne vil blive samlet og udgivet på ufm.dk, så alle, der har lyst, kan være med til at føre ideerne ud i livet.

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 16. november 2023