Gå til indhold

Informationsmøde om tilskudsmuligheder i Erasmus+ med fokus på 'Small-scale Partnerships’ og ‘Cooperation Partnerships’ (KA2)

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen inviterer til et online-informationsmøde om tilskudsrammerne i det nye Erasmus+-program (2021-2027) for hhv. ’Small-scale Partnerships’ og ’Cooperation Partnerships’ (tidligere strategiske partnerskaber).
  • Tid og sted
  • Hvornår 14. april 2021 fra 10:30 til 12:30
  • Hvor Online - Zoom

Målgruppe

Informationsmødet er for alle, både erfarne og uerfarne i alle sektorer, der er interesserede i at søge midler til partnerskaber med europæiske uddannelsesinstitutioner, organisationer og  virksomheder med et uddannelsesmæssigt sigte.

Indhold

Styrelsen vil præsentere prioriteterne i det nye program for Erasmus+ (2021-2027). Der vil være fokus på to af programmets specifikke aktioner, nemlig ’Small-scale Partnerships’ og ’Cooperation Partnerships’. De to nye projekttyper erstatter, hvad tidligere ansøgere har kendt som strategiske partnerskaber i den forgangne programperiode.

I forlængelse af informationsmødet afholder styrelsen et skriveseminar onsdag d. 28. april 2021 (også online), hvor ansøgningsskemaet til de to nye projekttyper gennemgås og hvor der desuden vil være mulighed for sektorspecifik sparring på konkrete projekt/partnerskabsideer.

Både informationsmøde og skriveseminar vil foregå på dansk. 

Læs mere om Cooperation Partnerships og Small-scale Partnerships inden for:

Tilmelding

Der er tilmeldingsfrist til informationsmødet mandag d. 12. april 2021 kl. 12.00 (CET)

  • Tilmeld dig [inaktivt link]

Har du spørgsmål, kan du kontakte

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 08. februar 2024