Gå til indhold

Skriveseminar for ansøgere af Erasmus+ ’Small-scale Partnerships’ og ’Cooperation Partnerships’ (KA2)

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen inviterer til online skriveseminar forud for ansøgningsfristen for ’Small-scale Partnerships’ og ’Cooperation Partnerships’ (tidligere strategiske partnerskaber).
  • Tid og sted
  • Hvornår 28. april 2021 fra 10:00 til 13:30
  • Hvor Online - Zoom

Målgruppe

Skriveseminaret er for alle, både erfarne og uerfarne i alle sektorer, der enten har påbegyndt eller påtænker at påbegynde en ansøgning om midler til partnerskaber med uddannelsesinstitutioner, organisationer og/eller virksomheder i Europa. Det anbefales, at man forud for skriveseminaret har deltaget på informationsmødet om netop ’Small-scale Partnerships’ og ’Cooperation Partnerships’, der afholdes 14. april 2021.

Indhold

I den nye Erasmus+-programperiode (2021-2027) erstatter ’Small-scale Partnerships’ og ’Cooperation Partnerships’ de tidligere strategiske partnerskaber. 

Styrelsen vil på skriveseminaret gennemgå de nye ansøgningsskemaer og –procedurer. På skriveseminaret gives desuden gode råd til projektdesign og implementering, og der vil være mulighed for at få sparring på konkrete projektansøgninger sektorvis.

Læs mere om Cooperation Partnerships og Small-scale Partnerships inden for:

Tilmelding

Der er tilmeldingsfrist til skriveseminaret mandag den 26. april 2021 kl. 12.00 (CET)

  • Tilmeld dig [inaktivt link]

Har du spørgsmål, kan du kontakte:

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 08. februar 2024