Gå til indhold
Du er her: Forside Aktuelt Arrangementer 2022 OMLAGT: Informationsmøde om enkeltstående mobilitetsprojekter i Erasmus+ (KA122) for dagtilbud, grundskoler, ungdomsuddannelser, erhvervsuddannelser og voksenlæringsinstitutioner OMLAGT: Informationsmøde om enkeltstående mobilitetsprojekter i Erasmus+ (KA122) for dagtilbud, grundskoler, ungdomsuddannelser, erhvervsuddannelser og voksenlæringsinstitutioner

OMLAGT: Informationsmøde om enkeltstående mobilitetsprojekter i Erasmus+ (KA122) for dagtilbud, grundskoler, ungdomsuddannelser, erhvervsuddannelser og voksenlæringsinstitutioner

Dette informationsmøde omlægges grundet de seneste corona-restriktioner til et webinar. Webinaret afholdes d. 19. januar 2022 fra kl. 14.00-16.00. Allerede tilmeldte til informationsmødet vil få direkte besked. Find tilmelding til webinar nede i teksten.

Tid og sted

13. januar 2022
OMLAGT TIL ZOOM og UDSKUDT TIL 19.JANUAR

Målgruppe

Dagtilbud og grundskoler, almene og erhvervsrettede ungdomsuddannelser samt udbydere af formel og ikke formel voksenuddannelse.

Informationsmødet henvender sig til alle, der ikke i forvejen er akkrediteret til den nye Erasmus+-programperiode 2021-2027, men gerne vil gennemføre internationale mobilitetsaktiviteter i det kommende skoleår og/eller fremover.

Nye såvel som tidligere Erasmus+-ansøgere, herunder tidligere ansøgere af skoleudvekslingspartnerskaber (KA229-projekter), er velkomne, idet mobilitet med elever fra 2021 hører til i denne og samme aktion som mobilitet for medarbejdere og ledere (KA122)     

Indhold

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen vil præsentere tilskudsmulighederne i det nye Erasmus+programs Key Action 122, dvs. mulighederne for tilskud til efteruddannelsesophold for medarbejdere samt mulighederne for tilskud til mobilitet for kursister i voksenlæringssektoren og  for elever i grundskolen, på erhvervsuddannelserne, i gymnasiet, på FGU eller STU.

På webinaret vil vi også gennemgå ansøgningsskemaet og så vidt muligt stille os til rådighed for individuel vejledning.   

KA122 samler de aktioner, som tidligere ansøgere/tilskudsmodtagere vil have kendt som KA101, KA102, KA104 og KA229 (skoleudvekslingspartnerskaberne) i den forgangne programperiode (2014-2020).    

Der er ansøgningsfrist for enkeltstående mobilitetsprojekter 23.februar 2022

  Tilmelding til webinaret 19.januar 

  Oprindeligt var dette arrangement slået op som et fysisk informationsmøde på UCL d. 13.januar 2022. Men grundet de seneste corona-restriktioner omlægges det fysiske møde til et webinar d. 19.januar.    

  Spørgsmål

  Har du sektorspecifikke spørgsmål, kan du kontakte:

  • (Erhvervsrettet grund- og efteruddannelse)

  Læs mere

  Senest opdateret 20. december 2021