Gå til indhold

Tværsektorielt kontaktseminar med fokus på Alliances for Innovation og Centres of Vocational Excellence indenfor Erasmus+

Lær mere om de to Erasmus+-aktioner 'Alliances for Innovation' og 'Centres of Vocational Excellence' og del erfaringer med nordiske kolleger og interessenter fra videregående uddannelsesinstitutioner, erhvervsskoler og private virksomheder.
  • Tid og sted
  • Hvornår 23. oktober 2023 til 25. oktober 2023
  • Hvor Bergen, Norge
  • Målgruppe Ansatte fra videregående uddannelsesinstitutioner og erhvervsskoler, som tidligere har arbejdet med Erasmus+-projekter, og er interesserede i Centres of Vocational Excellence og Alliances of Innovation.
  • Link Ekstern webside for arrangementet

Formål

Seminaret giver mulighed for at blive klogere på de to såkaldte centrale aktioner indenfor Erasmus+, Alliances for Innovation og Centres of Vocational Excellence, som giver videregående uddannelsesinstitutioner og erhvervsskoler mulighed for at arbejde med udvikling og innovation med internationale partnere fra både uddannelsessektoren og det private erhvervsliv.
Programmet vil bestå af en blanding af key notes, diskussioner, workshops og netværksaktiviteter. 

Bergen.jpg
Foto: Pixabay

Ansøgningsfrist

Fristen er den 8. september 2023

Praktisk

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen er medarrangør og har mulighed for at sende op til ti deltagere til seminaret. For at komme i betragtning skal du udfylde et ansøgningsskema via linket herunder, hvor du begrunder din motivation for at deltage (tilmelding foregår gennem Salto E-T, hvor man skal oprette sig som bruger, hvis det er første gang man søger).

Udgifter til rejse og ophold dækkes af Erasmus+ programmet.

  • Læs mere om Alliances for Innovation [inaktivt link]

Kontakt

Jonas Bæk
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 84 44
Email: jona@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 08. februar 2024

Afsendere