Gå til indhold

Ungekonference 2024: Trivsel og ungefællesskaber

Kom med, når Uddannelses - og Forskningsstyrelsen inviterer til konference om trivsel og ungefællesskaber.
  • Tid og sted
  • Hvornår 24. oktober 2024
  • Hvor Odeon, Odense.
    Odeons Kvarter 1
    5000 Odense C
  • Målgruppe Konferencen henvender sig til alle, der arbejder med unge til dagligt. Der er i alt 150 pladser, og deltagelse er gratis. Vi forbeholder os retten til at reservere et antal pladser til deltagere, der specifikt arbejder med unge uden for skole- og uddannelsessystemet

Glenn Bech og Rasmus Meyer

Foto: Rasmus Meyer, forstander på Krogerup Højskole og formand for Trivselskommissionen, Glenn Bech, forfatter og psykolog, og Kirsten Elisa Petersen, lektor ved AAU. 

Tilmelding

For at sikre bredest mulig repræsentation tager Uddannelses- og Forskningsstyrelsen pr. dags dato (25. juni) forbehold for, at der prioriteres imellem tilmeldte, når samme organisation har flere tilmeldte. 

Konferencen er pt. fyldt op, men du er meget velkommen til at skrive dig på venteliste.

Formål

Forskere mener, at meningsfulde fællesskaber og en oplevelse af medbestemmelse i samfundet kan være nøgleelementer i et godt ungdomsliv.

På denne konference vil vi dykke dybere ned i disse emner med særlig fokus på de fællesskaber, som unge deltager i uden for skole og uddannelse. Hvordan kan vi opstille rammer, så flere unge har lyst til at deltage her?

Vi starter dagen med et oplæg fra Trivselskommissionens formand, Rasmus Meyer, der vil præsentere kommissionens arbejde og sætte rammen for dagen.

Vi skal også høre fra de unge selv i en panelsamtale med ungdomsorganisationer, sætte fokus på fritidspædagogikkens potentialer med lektor ved AAU, Kirsten Elisa Petersen, og vi skal høre to inspirationsoplæg.

Vi afslutter dagen med forfatter og psykolog Glenn Bech, der vil tale om fællesskabers betydning i det danske klassevelfærdssamfund.

Nafisa Fiidow, skribent på Politiken og panelist på "News & Co." har sagt ja til at styre dagens gang som moderator.

Målet er aktiv deltagelse fra dig som deltager i forbindelse med de forskellige inspirationsoplæg og paneldebat. 

Målgruppe

Konferencen henvender sig til alle aktører inden for ungdomsområdet. Konferencen er tænkt som en samlende inspirations- og netværksdag for hele ungdomssektoren, og det er blandt andet målet med dagen at møde spændende kolleger fra andre dele af sektoren, dele interessante historier, bedste praksis og blive inspireret til nye samarbejder.

Praktisk

  • Det er gratis at deltage
  • Der er et begrænset antal pladser.
  • Tilmeldingsfrist: 15. oktober 2024 kl. 12.00

Kontakt

Pernille Saabye
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 79 77
Email: pers@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 01. juli 2024

Afsendere