Gå til indhold

Webinar om uddannelsesophold i udlandet for danske idrætsforeninger (KA182-SPO)

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen, der administrerer Erasmus+ i Danmark, inviterer alle almennyttige idrætsforeninger og idrætsorganisationer, til at høre om mulighederne for at søge tilskud til at sende trænere, instruktører og andre medarbejdere på forskellige uddannelsesophold i udlandet.
  • Tid og sted
  • Hvornår 10. januar 2024 fra 13:00 til 15:00
  • Hvor Online - tilmeldte får tilsendt et link dagen før webinaret.
  • Målgruppe Webinaret henvender sig til almennyttige foreninger og organisationer, der arbejder med idræt og er interesseret I at søge tilskud via Erasmus+ til at sende trænere, instruktører og andre medarbejdere på efteruddannelse i Europa. Erfaring med internationale projekter er ikke en forudsætning - enkeltstående mobilitetsprojekter er et godt sted at starte med internationalisering.

Enkeltstående mobilitetsprojekter (KA182-SPO)

20. februar 2024 klokken 12.00 er der ansøgningsdeadline for enkeltstående mobilitetsprojekter. 

Idrætsorganisationer og idrætsforeninger kan gennem sådanne mobilitetsprojekter søge om tilskud til at sende ansatte og frivillige på følgende typer af efteruddannelsesophold i Europa:  

  • 'Jobshadowing' - en dansk ansat eller frivillig følger en udenlandsk kollegas arbejde på sidelinjen (2-14 dage)
  • 'Coaching and training assignments' - en dansk træner eller instruktør udfører træningsopgaver hos en modtagende organisation eller forening (15-60 dage) 
  • 'Preparatory Visit' - organisationer og foreninger kan søge om tilskud til at besøge en udenlandsk organisation eller forening med det formål at forberede et af ovenstående mobilitetsophold. 

Indhold på webinaret

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen vil på webinaret præsentere mulighederne og rammerne for at søge tilskud til de forskellige typer af efteruddannelsesophold i Europa. 

På webinaret vil vi også gennemgå det online ansøgningsskema.

Tilmelding 

Du kan tilmelde dig webinaret indtil tirsdag den 9. januar klokken 12.00. Herefter udsender vi deltagerlinks til alle tilmeldte.

Forberedelse og læs mere

Før webinaret er det en god idé at vide en smule om mulighederne i Erasmus+ og hvordan man ansøger. Det er f.eks. meget praktisk allerede på forhånd at have oprettet et EU-login og et OID-nummer til sin organisation.

Det kan du læse meget mere om, hvordan man gør:

Du kan desuden læse mere om muligheder og rammer:

Kontakt

Ditte Lauritzen Mwakalukwa
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 83 06
Email: dlm@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 22. december 2023

Afsendere