Gå til indhold

Arrangementer 2025

Viser 1-30 af 31 resultater
20.
oktober 2025
Rumkonferencen 2025 – en europæisk platform for fremtidens rumteknologi

Musikkens Hus, Aalborg

Aalborg Universitet, Uddannelses- og Forskningsministeriet og flere partnere står bag Rumkonferencen 2025. I år afholdes konferencen som en officiel EU-formandskabskonference, der samler aktører fra hele Europa om bæredygtighed, autonomi og konkurrenceevne, og suppleres af en ungdomsrumkonference

19.
august 2025
Webinar om akkreditering til Erasmus+

Online - mødelink udsendes til alle tilmeldte deltagere fredag den 15. august efter tilmeldingsdeadline.

Skal din organisation søge akkreditering til Erasmus+ inden fristen 1. oktober 2025? Deltag i Uddannelses- og Forskningsstyrelsens webinar den 19. august kl. 14-16 og få styr på krav, proces og ansøgningsskema.

16.
juni 2025
Workshop om ESA' s call for proposal om rumbaserede løsninger til landbrugsovervågning og -forvaltning

Styrelsen for Grøn Arealomlægning og Vandmiljø, Nyropsgade 30, 1780 København V.

European Space Agency (ESA), Styrelsen for Grøn Arealomlægning og Vandmiljø (SGAV) og Uddannelses- og Forskningsstyrelsen (UFS) afholder workshop målrettet danske ansøgere til ESA’s call for proposal om landbrugsovervågning og -forvaltning. Mulighed for bilaterale møder med ESA og SGAV.

09.
maj 2025
Webinar om Horizon Europe arbejdsprogrammer 2025

Zoom

De nye arbejdsprogrammer og opslag for 2025 er lige på trapperne. Få indblik i de overordnede rammer for arbejdsprogrammerne, herunder blind-evaluation, two-stage ansøgninger og lump sum-budgetter samt viden om de nyeste tiltag i de specifikke arbejdsprogrammer. Webinaret afholdes den 9. maj 2025.

06.
maj 2025
Webinar: Finansiering af dansk-schweizisk samarbejde på kvanteområdet

Zoom

Hvordan kan Danmark og Schweiz sammen styrke kvanteforskning? Det kan du blive klogere på den 6. maj, hvor rådgivere og aktører fra begge lande giver et overblik over finansieringsmuligheder for samarbejde - både på nationalt og europæisk plan.

19.
marts 2025
Internationalt matchmaking event om digitale teknologier

Online

Arbejder du med digitale teknologier som f.eks. AI, kvanteteknologi eller digitale løsninger til industrien? Og er du interesseret i at søge midler fra Horizon Europe til international forskning og innovation? Så deltag i online matchmaking event den 19. marts 2025 og find nye samarbejdspartnere.

21.
februar 2025
Seminar om EU-partnerskabet Chips JU og kommende opslag

DTU Nanolab Akademivej, Building 358 2800 Kongens Lyngby

Seminaret sætter fokus på EU-partnerskabet Chips JU, der de kommende år afsætter 10 mia. euro til halvlederteknologi. På seminaret får du indsigt i de aktuelle muligheder, rig mulighed for at netværke og drøfte perspektiverne i de kommende opslag for 2026-27. Seminaret holdes på DTU den 21. februar.

05.
februar 2025
Webinar: Bliv klogere på dine muligheder indenfor Europas halvlederlandskab

Online: Microsoft Virtual Events Powered by Teams

De kommende år får Europas landskab for halvlederteknologi et økonomisk boost. Det sker via EU-partnerskabet 'Chips Joint Undertaking', som afsætter ca. 11 mia. euro frem mod 2030. Initiativet åbner for en bred vifte af muligheder for danske virksomheder og universiteter. Lyt med den 5. februar.

29.
januar 2025
DFIR-debatmøde og workshop: Fra hype til handling: Generativ AI i dansk forskning

IT-byen Katrinebjerg, INCUBA Next, Åbogade 15, 18. etage, 8200 Aarhus N

DFIR og Digitalt Forskningscenter Danmark inviterer til debat om potentialer, risici og barrierer for generativ AI i dansk forskning og innovation. Gennem debat og workshop udforskes praksis for ansvarlig integration af genAI. Deltag og del perspektiver om kunstig intelligens’ rolle i dansk foU.

22.
januar 2025
Workshop: EIC Pathfinder – Sådan skriver du en succesfuld ansøgning (engelsk)

CAMES Rigshospitalet, Ryesgade 53B, opg. 98A, 2100 København Ø

Det Europæiske Innovationsråd (EIC) er EU’s program for udvikling af banebrydende teknologier. Denne workshop giver dig indblik i den succesfulde ansøgning til EIC Pathfinder og hjælper dig til at få succes med ansøgningen. Workshoppen afholdes den 22. januar kl. 12-16 på Rigshospitalet i København.

21.
januar 2025
Seminar om Circular Bio-based Europe-programmet 2025

Syddansk Universitet, Campusvej 55, 5220 Odense, Danmark

I samarbejde med Food & Bio Cluster Denmark og Syddansk Universitet afholder Uddannelses- og Forskningsstyrelsen et seminar om mulighederne i Circular Bio-based Europe-programmet. Seminaret er målrettet danske virksomheder og videninstitutioner og afholdes den 21. januar 2024 kl. 10-15 i Odense.

15.
januar 2025
Online-skriveseminar: Få hjælp til din Nordplus ansøgning

Zoom

Deltag i ét af vores to webinarer den 9. eller 15. januar og få tips til og vejledning i at udfylde ansøgningsskemaet om tilskud til mobilitets- og samarbejdsprojekter i Nordplus, så du er klar til at ansøge til fristen den 3. februar 2025.

13.
januar 2025
Webinar om ophold i udlandet for elever, lærlinge og medarbejdere i erhvervsuddannelsessektoren (KA122-VET)

Online - tilmeldte får tilsendt et link forud for webinaret.

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen inviterer alle institutioner og organisationer, der arbejder med erhvervsrettet grund- og efteruddannelse, herunder også FGU og STU, til at høre om, hvad et enkeltstående mobilitetsprojekt giver af muligheder for at sende elever og medarbejdere på udlandsophold.

09.
januar 2025
Webinar om ophold i udlandet for ansatte og frivillige i danske idrætsforeninger (KA182-SPO)

Online - tilmeldte får tilsendt et link dagen før webinaret.

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen, der administrerer Erasmus+ i Danmark, inviterer alle almennyttige idrætsforeninger og idrætsorganisationer til at høre om muligheder for at søge tilskud til at sende trænere, instruktører og andre medarbejdere på forskellige typer læringsophold i udlandet.

08.
januar 2025
Webinar om ophold i udlandet for elever og medarbejdere i skolesektoren

Online - tilmeldte får tilsendt et link dagen før webinaret.

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen, der administrerer Erasmus+ i Danmark, inviterer dagtilbud, grundskoler og ungdomsuddannelser (skolesektoren), til at høre om mulighederne for at søge tilskud til at sende elever, pædagoger, lærere og ledere m.fl. på forskellige uddannelsesophold i udlandet.

Handlinger tilknyttet webside