Gå til indhold

Søg EU støtte til applikationer baseret på jordobservation

Nyt opslag i Horizon 2020’s rumprogram åbner for ansøgninger den 16. oktober 2018. Vi ser nærmere på ét af emnerne i opslaget, nemlig muligheden for at udvikle jordobservationsapplikationer i samarbejde med partnere uden for EU. Ansøgningsfristen er den 12. marts 2019

Europa-Kommissionen vil gerne udbrede brugen af Copernicus data til resten af verden. Derfor kan man i emnet (topic) DT-SPACE-06-EO-2019 søge støtte til at udvikle jordobservationsapplikationer i samarbejde med internationale partnere. Samarbejdet skal bruge Copernicus data til fælles udvikling af algoritmer, tjenester og/eller produkter, som tjener lokale brugeres behov og/eller styrker Copernicus’ globale produktkvalitet.

Ansøgninger skal adressere forskellige anvendelsesmuligheder, som inddrager jordobservation såvel som andre relevante teknologier. Copernicus bør indgå som en del af løsningen, ligesom internationalt samarbejde er afgørende i ansøgningen. Mindst én af partnerne skal være fra et land, som har indgået et Copernicus Cooperation Arrangement med Europa-Kommissionen.

Støttede projekter forventes bl.a. at styrke europæisk industris potentiale ved at udnytte markedsmuligheder og etablere lederskab inden for feltet samt at skabe nye eller forbedrede produkter, processer eller tjenester, der kan genere betydelig omsætning for de involverede partnere inden for tre år efter endt støtte.

I alt åbner 16 emner for ansøgninger i oktober. Se den komplette liste med link til emnebeskrivelser herunder.

Kontakt

Anders Møller Holmegaard
Chefkonsulent
Tlf.: +45 72 31 84 26
Email: and@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen
Senest opdateret 23. juni 2024