Gå til indhold

Søg EU støtte til GNSS applikationer og digitalisering

Nyt opslag i Horizon 2020’s rumprogram åbner for ansøgninger den 16. oktober 2018. Vi ser nærmere på ét af emnerne i opslaget, nemlig muligheden for at udvikle GNSS applikationer, som bidrager til digitalisering af produkter og tjenester. Ansøgningsfristen er den 5. marts 2019

Europa-Kommissionen vurderer, at der er stort potentiale for at øge konkurrenceevne, vækst og beskæftigelse ved at kombinere digitale teknologier med andre avancerede teknologier og innovative tjenester. Ikke mindst inden for det hastigt voksende marked for stedbaserede tjenester (Location Based-Services).

Europa-Kommissionen ønsker med emnet (topic) DT-SPACE-EGNSS-2-2019-2020 at støtte projekter, der fremmer brugen af Galileo og EGNOS på massemarkedet for digitale stedbaserede produkter og tjenester.

Støttede projekter skal udvikle nye innovative applikationer med kommercielt sigte og et klart potentiale for markedsoptag. Applikationerne kan integrere digitale teknologier som Internet of Things, cloud computing, big data og robotteknologi.

Galileo skal indgå i løsningerne.

Følgende områder inden for fremtidige GNSS applikationer er identificeret som særligt lovende: Sikre finansielle transaktioner, mobile workforce management, sporingsløsninger, augmented reality og fremtidige telekommunikationsnetværk. Applikationer relateret til Smart Cities falder også inden for rammen af emnet.

I alt åbner 16 emner for ansøgninger i oktober. Se den komplette liste med link til emnebeskrivelser herunder.   

Kontakt

Anders Møller Holmegaard
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 84 26
Email: and@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 28. november 2022