Gå til indhold

Om EuroCenter

EuroCenter, Uddannelses- og Forskningsstyrelsen, bistår rådgivere og ansøgere til Horizon Europe i deres arbejde med Horizon Europe. Læs om vores forskellige services, som er baseret på mange års erfaring med EU-rådgivning og samarbejde med Europa-Kommissionen.
Kontakt
Mette Trojahn Petersen
Kontorfunktionær
Tlf.: +45 72 31 80 59
Email: mtp@ufm.dk

Om EuroCenters services

Vores opgave er at understøtte en aktiv dansk deltagelse i EU's forsknings- og innovationsprogram Horizon Europe. Vi tilbyder derfor følgende services:

  • Rådgivning om finansieringsmuligheder i Horizon Europe, herunder hjælp til ansøgning
  • Rådgivning om økonomiske eller juridiske emner i Horizon Europe, herunder hjælp til projektadministration
  • Kundemøder
  • Webinarer, netværksmøder, kurser m.m.

Kontakt EuroCenter

Du kan kontakte os via e-mail på: .

Eller du kan ringe til EuroCenter på telefon 3544 6240. Telefonen er åben mandag-torsdag kl. 10-15 og fredag 10-14:30.

Vi passer på dine personoplysninger, når vi rådgiver

Om EuroCenter

Siden 2007 har rådgivningsfunktionen 'EuroCenter' været en del af Uddannelses- og Forskningsstyrelsen. Det er medarbejderne i kontoret 'EU Forskning og Innovation', der på styrelsens vegne varetager rådgivningen af danske aktører om Horizon Europe under navnet EuroCenter.

I alle årene har EuroCenter også været udpeget af Europa-Kommissionen som nationalt kontaktpunkt for EU's forsknings- og innovationsprogram. Og det er vi stadig. En funktion som giver os adgang til tidlig information og viden fra Europa-Kommissionen og netværk med organisationer i de andre medlemslande. Alt sammen til gavn for dig som ansøger eller rådgiver.

Senest opdateret 05. december 2021