Gå til indhold

Redegørelse om større sammenhæng i det videregående uddannelsessystem

Forsideillustrations tekst mangler
I redegørelsen præsenteres et overblik over det danske videregående uddannelsessystem, og der gives en række konkrete bud på, hvordan der kan udvikles mere fleksible videregående uddannelser med større sammenhæng på tværs af uddannelserne.
: 13. april 2012
: 978-87-92727-53-4
: Regeringen
: 32

Om publikationen

Bedre og mere uddannelse er afgørende for at fremtidssikre Danmark. Vi kan ikke blive for kloge. Regeringen vil investere i mennesker, og vores samfund er baseret på en arbejdsstyrke, der er produktiv, kompetent og innovativ. Veluddannede mennesker skal også i fremtiden sikre, at vi har produktive og innovative virksomheder, der skaber vækst og job samt en effektiv og moderne offentlig sektor med høj og relevant service.

Med denne redegørelse ønsker uddannelsesministeren at præsentere et overblik over det danske videregående uddannelsessystem og komme med en række konkrete bud på, hvad Uddannelsesministeriet skal arbejde på for at understøtte udviklingen mod et endnu mere sammenhængende videregående uddannelsessystem.

De politiske sigtelinjer, der præsenteres i redegørelsen, vil blive foldet ud i dialog med sektoren og med respekt for allerede indgåede politiske aftaler, ligesom de vil indgå i det igangværende ministerudvalgsarbejde om de videregående uddannelser.

Redegørelsen kan rekvireres i trykt udgave hos Uddannelsesministeriet.


Læs pressemeddelelse: Færre blindgyder og mere fleksibilitet i de videregående uddannelser

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 13. august 2015