Gå til indhold
Du er her: Forside Publikationer 2015 Udvikling og resultater 2015 - de videregående uddannelsesinstitutioner

Udvikling og resultater 2015 - de videregående uddannelsesinstitutioner

Forsideillustrations tekst mangler
Denne publikation giver et samlet overblik over tendenserne for de videregående uddannelsesinstitutioners udvikling og resultater.
Kontakt
Zacharias Balslev-Clausen
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 86 82
Email: zbc@ufm.dk
Gunvor Faber-Madsen
Chefkonsulent
Tlf.: +45 72 31 78 46
Email: gfm@ufm.dk
: 22. oktober 2015
: 978-87-92962-39-3
: Styrelsen for Videregående Uddannelser
: 2015
: 40

Styrelsen for Videregående Uddannelser fører tilsyn med de videregående uddannelsesinstitutioners samlede virke. Et centralt element i tilsynet er strategiske drøftelser og dialog med institutionerne om deres resultater og udvikling i forhold til kerneaktiviteterne – uddannelse, forskning/udvikling og viden­samarbejde. 

Publikationen bygger på styrelsens tilsyn med institutionerne på baggrund af nøgletallene og institutionernes årsrapporter for 2014.

Der redegøres for institutionernes kerneaktiviteter med uddannelse og forskning, og der redegøres for deres rammer med fokus på økonomi og de væsentligste udgiftsområder personale og bygninger. Desuden indgår eksempler fra en række institutioner. Eksemplerne er udvalgt for at vise bredden i institutionernes initiativer og ikke ud fra styrelsens vurdering af effekten af initiativerne. 

For at fremme transparens i tilsynet og åbenhed om institutionernes resultater og udvikling er nøgletallene fra styrelsens tilsyn offentliggjort på ministeriets hjemmeside ufm.dk/uds-tilsyn.

Senest opdateret 15. august 2019