Gå til indhold
Du er her: Forside Publikationer 2016 Evaluering af Internationalt Netværks-program 2009-2014

Evaluering af Internationalt Netværks-program 2009-2014

Forsideillustrations tekst mangler
Dansk Center for Forskningsanalyse (CFA) har foretaget en evaluering af International Netværks-program (INP), som undersøger, hvorvidt programmet skaber bedre muligheder for, at danske forskere kan etablere netværk med prioriterede lande uden for EU
: 19. december 2016
: 978-87-93468-35-1

Formålet med evalueringen af INP har været at belyse, hvorvidt INP lever op til den overordnede målsætning om at skabe nye netværk og samarbejder mellem forskere ved danske institutioner og forskere ved institutioner i de lande, som er omfattet af programmet. Evalueringen har endvidere skulle belyse, hvorvidt INP er optimalt dimensioneret og administreret samt relevans i forhold til det øvrige forskningsfinansierende system. Analysen er udarbejdet på foranledning af Uddannelses- og Forskningsministeriet.

Om Internationalt Netværks-program

I 2009 introducerede Styrelsen for Forskning og Innovation tilskudsprogrammet Internationalt Netværks-program (INP). Formålet med INP har været at give forskere ved danske institutioner øgede muligheder for at etablere nye netværk og samarbejder med forskere fra en række prioriterede lande uden for EU. De prioriterede lande var i 2014; USA, Brasilien, Kina, Indien, Israel, Japan og Sydkorea. Sydafrika og Tyrkiet blev inkluderet i programmet fra 2015 og indgår derfor ikke i den udarbejdede evaluering.

Senest opdateret 09. juli 2020