Gå til indhold

Udsyn - Nyt om internationale uddannelsesprogrammer, september 2016

En ny publikation på engelsk om det danske uddannelsessystem er netop landet. Du kan nu søge om at afholde sommersprogkurser for internationale studerende i 2017. Og så kan du fremover også holde dig opdateret om internationale uddannelsesprogrammer på LinkedIn. God fornøjelse med Udsyn!

Invitation til konference om staff mobility

Invitation til konference om staff mobility

Få inspiration til det europæiske uddannelsessamarbejde, når Styrelsen for Videregående Uddannelser slår dørene op til konferencen 'Uddannelse med internationalt perspektiv - udlandsophold for undervisere og medarbejdere'. Konferencen afholdes den 10. november 2016 i København. Deltagelse er gratis. 

Kampagne skal få flere danske pædagoger ind i europæisk uddannelsesarbejde

Dagtilbud skal deltage i det europæiske uddannelsesarbejde til gavn for børnene, institutionen og det pædagogiske personale. Det er målet med en ny kampagne, som Erasmus+ og Styrelsen for Videregående Uddannelser har skudt i gang.

Call for afholdelse af sommersprogkurser
Vil din institution afholde danskkurser for internationale studerende i sommeren 2017?

Uddannelsesinstitutioner kan nu søge om at afholde sommersprogkurser i dansk sprog og kultur for internationale studerende i 2017. Ansøgningsfristen er den 21. oktober 2016.

The Danish Education System

Ny publikation på engelsk om det danske uddannelsessystem 

Publikationen giver en introduktion til det danske uddannelsessystem samt et overblik over det danske karaktersystem og finansiering af uddannelse. Publikationen kan bestilles ved henvendelse til det danske Euroguidance Center på euroguidance@uds.dk.

Kontaktseminar om mobilitet i erhvervsuddannelserne

Under overskriften ”VET Connected – GET Connected” arrangerer det irske Erasmus+ kontor et kontaktseminar om mobilitet inden for erhvervsuddannelserne. Seminaret afholdes den 23. til 25. november 2016 i Dublin.

Nordplus tilskud

Deltag i seminar om brugen at IT i undervisningen

Seminaret har innovation gennem brugen af IT i undervisningen på dagsordenen og henvender sig til pædagoger, lærere, lærerstuderende og undervisere på professionshøjskolerne. Seminaret finder sted i Island den 28. til 29. november 2016.

Netværksfora for dig, som arbejder med voksenlæring

Deltag i faglige netværksfora inden for voksenlæring på EPALE - et åbent, interaktivt læringsrum, hvor du kan udveksle erfaring, drøfte praksis og metoder inden for voksenlæring med kolleger på tværs af de europæiske lande.

Ungdomsudvekslinger med Erasmus+

Ungdomsudvekslinger med Erasmus+

Styrelsen for Videregående Uddannelser har netop afholdt kurset Reach Out for interesserede inden for ungdomsområdet. Formålet var at klæde deltagerne på til kommende ansøgningsfrister for tilskud til ungdomsudvekslinger. 

Følg os på LinkedIn

Nu kan du også følge med på LinkedIn

På vores nye LinkedIn side kan du nu fremover også få nyt om ansøgningsfrister, arrangementer i ind- og udland, rapporter og cases. Siden hedder Internationale Uddannelsesprogrammer.


Udsyn udsendes næste gang i oktober 2016

Har du ønsker eller gode idéer til indhold, er du velkommen til at sende en mail til Cindy Maria Vinløv på cmv@uds.dk

Fotos: Fotolia 

Handlinger tilknyttet webside

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen
Senest opdateret 23. juni 2024