Gå til indhold

Prismodtagere 2021

De syv prismodtagere af Undervisningsprisen er eksempler på undervisere og underviserteams, der på ekstraordinær vis bidrager til god undervisning og et stærkt undervisningsmiljø. Mød prismodtagerne hér.

Jan Sturm Almind - Fredericia Maskinmesterskole

Jan Sturm Almind

Jan Sturm Almind fra Fredericia Maskinmesterskole får energi, når han går ind i en klasse, og så er han overbevist om, at mennesker bedst lærer ved at lege sig til viden. 

 
Lars Brian Bach - IBA Erhvervsakademi Kolding
Lars Brian Bach højformat


Lars Brian Bach fra IBA Erhvervsakademi Kolding skulle i hvert fald ikke være underviser. Indtil han prøvede. Og i dag har han svært ved at huske en eneste dårlig dag fra de sidste 30 år.

 
Claus Bjerre og Bo From Jacobsen - UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole 

Claus Bjerre og Bo From Jacobsen højformat

Underviserparret fra UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole i Odense har fundet et gyldent værktøj, der styrer deres undervisning, så de kan improvisere og være der fuldt ud for de studerende. 

 

 


Jakob Egholm Feldt - Roskilde Universitet

Jakob Egholm Feldt højformat

For Jakob Egholm Feldt fra Roskilde Universitet er forskning og undervisning to uadskillelige størrelser. Og han brænder for at højne kvaliteten i uddannelsen. 

 

 


Flemming Tvede Hansen og Maria Sparre-Petersen -
Det Kongelige Akademi

Flemming Tvede Hansen og Maria Sparre-Petersen højformat

For Flemming Tvede Hansen og Maria Sparre-Petersen fra Det Kongelige Akademi er det nysgerrighed, der skal drive kunstnerisk læring. Og som undervisere sørger de for at tage deres egen medicin ved hele tiden at være nysgerrige på egen proces. 

 

 


Henriette Lorenzen - Københavns Professionshøjskole

Henriette Lorentzen højformat

Det var oprindeligt det faglige, der trak Henriette Lorenzen ind som underviser på Bioanalytikeruddannelsen på Københavns Professionshøjskole. Men i dag er hun mindst lige så interesseret i pædagogik og didaktik. Det smitter positivt af på undervisningen.

 

 


Nicole Schmitt - Københavns Universitet

Nicole Schmitt højformat

Som forsker vidste Nicole Schmitt fra Biomedicinsk Institut på Københavns Universitet ikke, at det var undervisning, hun manglede for at føle sig som et helt menneske. Det skulle dog vise sig. 

Handlinger tilknyttet webside

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen
Senest opdateret 23. juni 2024