Gå til indhold

Aalborg: Informationsmøde om tilskud til europæiske og nordiske skoleprojekter

Styrelsen for Videregående Uddannelser inviterer interessenter fra børnehaver, grundskoler og ungdomsuddannelser til informationsmøde om mulighederne for at søge tilskud til europæiske såvel som nordiske projekter igennem Erasmus+ og Nordplus Junior .
  • Tid og sted
  • Hvornår 16. december 2014 fra 09:45 til 13:00

Center for Undervisningsmidler, Mylius Erichsens Vej 139, 9210 Aalborg SØ

Se program nederst på siden.

 

Hvem henvender informationsmødet sig til?

Arbejder du med undervisning og læring i regi af børnehaver, grundskoler eller ungdomsuddannelser, og kunne du tænke dig at styrke den europæiske og/eller nordiske dimension i dit arbejde og i din institution?

Så kom og hør mere om dine muligheder for at søge tilskud til internationale projektsamarbejder eller internationale efteruddannelsesaktiviteter igennem Erasmus+ og Nordplus Junior.

Informationsmøderne er rettet mod internationale koordinatorer, lærere og skoleledere, og det er relevant både for den erfarne projektholder og for dig, som er helt ny i arbejdet med internationalisering i skolesektoren – fra børnehave over grundskole til ungdomsuddannelse.

Hvad får du ud af at deltage på informationsmødet?

Mødets hensigt er at give dig og din institution grundlag for at kunne udarbejde en ansøgning om tilskud fra Erasmus+ eller Nordplus Junior.

På mødet vil erfarne rådgivere fortælle om de muligheder for projektsamarbejde og tilskud, som findes for hele skolesektoren i de to programmer; det europæiske Erasmus+ og det nordiske Nordplus.

Deltagelse er gratis, og vi byder dig på let forplejning i forbindelse med mødet. Frokost ikke inkluderet. 

Tilmelding

  • Tilmeldingsfristen er overskredet.

 


 

Program: Informationsmøde i Aalborg tirsdag den 16. december 2014

 

Kl. 09.45 – 10.15 Morgenkaffe

Kl. 10.15 – 12.00 Erasmus+: Børnehave, grundskole og ungdomsuddannelse 

Du vil høre om, hvordan din organisation kan søge om tilskud til hhv. efteruddannelsesaktiviteter for lærere eller andet relevant personale, eller partnerskabsprojekter med en lang række aktører i Europa.

Du vil modtage information om EU’s prioriteter på området, om de praktiske detaljer i den enkelte tilskudssammensætning, om hvem der kan ansøge, hvem du kan samarbejde med og hvilke krav, der er til afrapportering.

Kl. 12.00 – 13.00 Nordplus Junior

Du vil kunne høre om aktiviteterne under Nordplus Junior og dine muligheder for at søge inden for følgende kategorier:

  • Forberedende besøg
  • Udveksling af elever         
  • Udveksling af lærere
  • Netværk og projekter

 

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 10. november 2021