Gå til indhold

Vejle: Informationsmøde om tilskud til europæiske og nordiske skoleprojekter

Styrelsen for Videregående Uddannelser inviterer interessenter fra børnehaver, grundskoler og ungdomsuddannelser til informationsmøde om mulighederne for tilskud til europæiske og nordiske projekter igennem Erasmus+ og Nordplus Junior .
  • Tid og sted
  • Hvornår 17. december 2014 fra 10:00 til 15:00

Center for Undervisningsmidler, Vestre Engvej 51 c, 7100 Vejle.

Program for dagen nederst på siden.          

Hvem henvender informationsmødet sig til?

Arbejder du med undervisning og læring i børnehaver, grundskoler eller ungdomsuddannelser, og kunne du tænke dig at styrke den europæiske og/eller nordiske dimension i dit arbejde og i din institution?

Hør om dine muligheder for at søge tilskud til internationale projektsamarbejder eller internationale efteruddannelsesaktiviteter igennem Erasmus+ og Nordplus Junior.

Informationsmødet er rettet mod internationale koordinatorer, lærere og skoleledere, og det er relevant både for den erfarne projektholder og for dig, som er helt ny i arbejdet med internationalisering i skolesektoren – fra børnehave over grundskole til ungdomsuddannelse.

Hvad får du ud af at deltage på informationsmødet?

På mødet får du information om og vejledning til at  udarbejde en ansøgning om tilskud fra Erasmus+ eller Nordplus Junior.

Erfarne rådgivere vil fortælle om mulighederne for  tilskud til europæiske projektsamarbejder i Erasmus+ samt tilskud til nordiske projekter gennem Nordplus.

Deltagelse er gratis. Der vil være forplejning under mødet. 

Tilmelding

Tilmeldingsfristen er overskredet. 

Program: Informationsmøde i Vejle onsdag den 17. december 2014

 

Kl. 10.00 – 10.30: Morgenkaffe

Kl. 10.30 – 12.15: Nordplus Junior

Du vil kunne høre om aktiviteterne under Nordplus Junior og dine muligheder for at søge inden for følgende kategorier:

  • Forberedende besøg
  • Udveksling af elever          
  • Udveksling af lærere
  • Netværk og projekter

Kl. 12.15 – 13.00: Frokost

Kl. 13.00 – 15.00: Erasmus+: Børnehave, grundskole, ungdomsuddannelse

Du vil høre om, hvordan din organisation kan søge om tilskud til hhv. efteruddannelsesaktiviteter for lærere eller andet relevant personale, eller partnerskabsprojekter med en lang række aktører i Europa.

Du vil modtage information om EU’s prioriteter på området, om de praktiske detaljer i den enkelte tilskudssammensætning, om hvem der kan ansøge, hvem du kan samarbejde med og hvilke krav, der er til afrapportering.

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 10. november 2021