Gå til indhold

Odense: Informationsmøde om tilskud til europæiske og nordiske skoleprojekter

Styrelsen for Videregående Uddannelser inviterer interessenter fra børnehaver, grundskoler og ungdomsuddannelser til informationsmøde om mulighederne for at søge tilskud til europæiske såvel som nordiske projekter igennem Erasmus + og Nordplus Junior .
  • Tid og sted
  • Hvornår 11. december 2014 fra 10:00 til 15:00

Center for Undervisningsmidler, Lucernemarken 1, 5260 Odense S

Program for dagen nederst på siden.

Hvem henvender informationsmødet sig til?

Arbejder du med undervisning og læring i regi af børnehaver, grundskoler eller ungdomsuddannelser, og kunne du tænke dig at styrke den europæiske og/eller nordiske dimension i dit arbejde og i din institution?

Hør mere om dine muligheder for at søge tilskud til internationale projektsamarbejder eller internationale efteruddannelsesaktiviteter igennem Erasmus+ og Nordplus Junior.

Informationsmøderne er rettet mod internationale koordinatorer, lærere og skoleledere, og det er relevant både for den erfarne projektholder og for dig, som er helt ny i arbejdet med internationalisering i skolesektoren – fra børnehave over grundskole til ungdomsuddannelse.

Hvad får du ud af at deltage på informationsmødet?

Mødets hensigt er at give dig og din institution grundlag for at kunne udarbejde en ansøgning om tilskud fra Erasmus+ eller Nordplus Junior.

Erfarne rådgivere fortæller om de muligheder for projektsamarbejde og tilskud, som findes for hele skolesektoren i Erasmus+ og Nordplus.

Deltagelse er gratis. Der vil være forplejning til mødet.  

Tilmelding

Tilmeldingsfristen er overskredet.

Program: Informationsmøde i Odense torsdag den 11. december 2014

 

Kl. 10.00 – 10.30 Morgenkaffe

Kl. 10.30 – 12.15 Nordplus Junior
Du vil kunne høre om aktiviteterne under Nordplus Junior og dine muligheder for at søge inden for følgende kategorier:

  • Forberedende besøg
  • Udveksling af elever           
  • Udveksling af lærere
  • Netværk og projekter

Kl. 12.15 – 13.00 Frokost

Kl. 13.00 – 15.00 Erasmus+: Skole
Du vil høre om, hvordan din organisation kan søge om tilskud til hhv. efteruddannelsesaktiviteter for lærere eller andet relevant personale, eller partnerskabsprojekter med en lang række aktører i Europa.

Du vil modtage information om EU’s prioriteter på området, om de praktiske detaljer i den enkelte tilskudssammensætning, om hvem der kan ansøge, hvem du kan samarbejde med og hvilke krav, der er til afrapportering.


 

 

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 10. november 2021