Gå til indhold
Du er her: Forside Aktuelt Arrangementer 2021 Q&A for ansøgere på ungdomsområdet i Erasmus+ til ”Small-scale Partnerchips” og ”Cooperation Partnerships” (KA2) Q&A-session for ansøgere på ungdomsområdet i Erasmus+ til ”Small-scale Partnerships” og ”Cooperation Partnerships” (KA2)

Q&A-session for ansøgere på ungdomsområdet i Erasmus+ til ”Small-scale Partnerships” og ”Cooperation Partnerships” (KA2)

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen inviterer til Q&A-session for organisationer, der ønsker at søge midler til et "Small-scale Partnership" eller et "Cooperation Partnership" på ungdomsområdet ved ansøgningsrunde 1 i 2021.

Tid og sted

05. maj 2021 fra kl. 14:00 til 15:30
Online via Zoom - link fremsendes forud for arrangementet.

 

Tid og sted

Q&A-sessionen finder sted online via Zoom onsdag den 5. maj 2021 fra kl. 14:00 til 15:30

Målgruppe

Sessionen henvender sig til alle ansøgere, der er i gang med en ansøgning til et "Small-scale Partnership" eller et "Cooperation Partnership" på ungdomsområdet

Indhold

Sessionen er uden forudbestemt program, og al tiden er derfor afsat til besvarelse af spørgsmål vedrørende ansøgninger til "Small-scale Partnerships" eller "Cooperation Partnerships" på ungdomsområdet.

Q&A-sessionen skal ses som et supplement til informationsmødet den 14. april og skriveseminaret den 28. april.

Sessionen vil foregå på dansk.

Der er ansøgningsfrist til Small-scale Partnerships og Cooperation Partnerships den 20. maj 2021 kl. 12.00.

Tilmelding

Tilmeldingsfrist til Q&A-sessionen er mandag den 3. maj. Efter tilmeldingsfristen modtager alle tilmeldte et link til Zoom, hvorfra sessionen kan tilgås.

Senest opdateret 13. april 2021