Gå til indhold

Webinar om efter- og videreuddannelsesprojekter i voksenlæringssektoren

Deltag i webinar med information om muligheder for tilskud til efter- og videreuddannelsesprojekter i voksenlæringssektoren via EU-programmet Erasmus+. Under webinaret vil vi gennemgå muligheder, krav til ansøgninger og ansøgningsskema.
  • Tid og sted
  • Hvornår 18. januar 2024 fra 13:00 til 15:30
  • Hvor Online: Tilmeldte får tilsendt et link dagen før webinaret.

Enkeltstående mobilitetsprojekter

20. februar 2024 klokken 12.00 er der deadline for ansøgning om tilskud til enkeltstående mobilitetsprojekter i voksenlæringssektoren (KA122-ADU).

Enkeltstående mobilitetsprojekter er projekter med en varighed på op til 18 måneder, hvor man får mulighed for at afprøve internationalt projektarbejde.

Mobilitetsprojekterne handler først og fremmest om international efter- og videreuddannelse af medarbejdere i voksenlæringsorganisationer (herunder også kulturinstitutioner og NGO'er med læringsaktiviteter).

Indhold på webinaret

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen vil på webinaret præsentere mulighederne for tilskud til efteruddannelsesophold for medarbejdere og ledere samt mulighederne for tilskud til læringsophold for kursister i voksenlæringssektoren.

På webinaret vil vi også gennemgå ansøgningsskemaet.

Målgruppe

Webinaret henvender sig til alle, der er interesserede i at ansøge om et enkeltstående mobilitetsprojekt via Erasmus+ (KA122) i voksenlæringssektoren. Herunder også organisationer der har søgt om akkreditering, men som har fået afslag eller partshøring. Organisationer, der er akkrediteret i Erasmus+, skal ikke deltage.

Erfaring med internationale projekter er ikke en forudsætning. Enkeltstående mobilitetsprojekter er et godt sted at starte arbejdet med internationalisering.

Tilmelding 

Tilmeldingsdeadline er overskredet.

Forberedelse og læs mere

Før webinaret er det en god idé at vide en smule om mulighederne i Erasmus+ og hvordan man ansøger. Det er for eksempel meget praktisk allerede på forhånd at have oprettet et EU-login og et OID-nummer til sin organisation. Det kan du læse meget mere om hvordan man gør her:


Læs mere om muligheder og rammer:

Kontakt

Emil Thirup-Sorknæs
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 83 18
Email: ets@ufm.dk
Rikke Helge
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 89 43
Email: rik@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 02. februar 2024