Gå til indhold

Søg tilskud til mobilitetsaktiviteter

Her på siden guider vi dig igennem din ansøgning om tilskud til mobilitet for kursister eller efteruddannelse i Europa inden for almen voksenuddannelse og folkeoplysning.

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfrist: 20. februar 2024 kl. 12.00. Der er ingen aktuel frist.

Hvis din organisation IKKE er akkrediteret, så følg gerne nedenstående trin.

6 trin til din ansøgning

Søg tilskud

1. Programguide for Erasmus+

Inden du ansøger, skal du sikre, at din organisation opfylder de krav, der stilles til dit Erasmus+-projekt - herunder de finansielle betingelser. Dem finder du i programguiden for Erasmus+.

2. Din organisation skal have et EU Login

Før du kan indsende en ansøgning, skal du have et EU Login. EU Login er EU-Kommissionens 'NemId', som du skal bruge til alle de elektroniske systemer, som relaterer sig til en Erasmus+ ansøgning.

Du skal bruge dit EU Login i ansøgningsfasen og efterfølgende, hvis din ansøgning får tilskud. Du har allerede et EU Login, hvis du i 2013 (eller senere) har lavet en ansøgning eller afrapportering gennem Aktive Unge, Livslang Læring-programmet eller Erasmus+.

3. Organisation Registration

Når du har oprettet dit EU Login, skal du oprette din organisation i EU's Organisation Registration System. Din organisation tildeles herefter et Organisation Identification nummer (OID).

Du skal oplyse dit OID i alle ansøgninger om tilskud. Det er ikke muligt at være partner i en ansøgning uden at have et OID.

Hvis din organisation allerede har deltaget i et Erasmus+ projekt og har et OID-nummer, er det vigtigt, at du tjekker, at de uploadede dokumenter er opdaterede og indeholder korrekte oplysninger ift. adresse, juridisk ansvarlig og bankoplysninger. Hvis der er sket ændringer, skal du ikke kun korrigere i Organisation Registration System, du skal også huske at uploade nye dokumenter.

Registrering i Organisation Registration System

Bemærk: Organisation Registration System fungerer bedst i Chrome.

Disse dokumenter skal du uploade i Organisation Registration System:

Financial Identification Form: Hvis du repræsenterer en forening (NGO), skal foreningen have et CVR-nummer og en NemKonto, og det er NemKontoen, som skal anføres i "Financial Registration Form". Du finder flere oplysninger herom ovenfor under "Information om Organisation Registration System".

Legal Entity Form: Bemærk at der er flere forskellige skemaer, så det er vigtigt, at du vælger det skema, som passer til din organisation. "Natural person" bruges af uformelle grupper, "private" bruges fx af forening eller organisationer og "Public" bruges af offentlige institutioner.

Senest revisorgodkendt årsregnskab: Hvis du repræsenterer en ikke-offentlig institution og søger om mere end 60.000 euro i tilskud, skal du også uploade organisationens senest godkendte årsregnskab, som både indeholder en resultatopgørelse og balance. Årsregnskabet skal være godkendt af revisor og/eller organisationens bestyrelse. Du skal også uploade årsregnskabet, hvis din organisation samlet set har tilskud fra Erasmus+, der overstiger 60.000 euro (alle tilskud fra jeres igangværende projekter lægges sammen med det ansøgte tilskud ved denne ansøgningsfrist). 

4. Hjælpeværktøjer til din ansøgning

Det kan være relevant, at du orienterer dig i følgende, inden du skriver din ansøgning:

5. Sådan udfylder du ansøgningsskemaet

Husk, at din organisation skal have et EU Login, før du kan udfylde ansøgningsskemaet - se trin 2.

Når du åbner ansøgningsskemaet, ser du et link til en vejledning til at udfylde ansøgningsskemaet.

Bemærk: Når du kommer til at udfylde Declaration of Honour, så undlad at udfylde underskrivers CPR-nr (National ID Number of the signing person).

Trinvis vejledning til ansøgningsproces

Du kan også læse om processen for indsendelse af web-ansøgninger på Europa-Kommissionens hjemmeside:

Se eksempler på ansøgningsskemaer på Europa-Kommissionens hjemmeside: 


Alle data, som indtastes i ansøgningsskemaerne, bliver opbevaret i en database hos Europa-Kommissionen:

6. Ansøgningsskemaer 

Du finder ansøgningsskemaet på den fælles portal for Erasmus+ og Det Europæiske Solidaritetskorps under 'Opportunities'. Her finder du også direkte adgang til Organisation Registration Systems ('Organisations') og Project Results Platform ('Projects') i navigationsmenuen.

 

Information om klagevejledning

Kontakt

Emil Thirup-Sorknæs
Fuldmægtig
Tlf.: +45 72 31 83 18
Email: ets@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 01. december 2022