Gå til indhold
Du er her: Forside Uddannelse Internationalisering Internationalt samarbejde om vejledning Euroguidance Europæiske redskaber til mobilitet og transparens

Europæiske redskaber til mobilitet og transparens

Der findes en række fælles europæiske mobilitetsredskaber til brug ved dokumentation og anerkendelse af opnåede kvalifikationer.
Kontakt
Birtha Theut
International rådgiver
Tlf.: +45 72 31 89 22
Email: BT@ufm.dk

Portal on Learning Opportunities and Qualifications in Europe

Portal on Learning Opportunities and Qualifications in Europe er en portal, som arbejder for at hjælpe studerende, jobsøgende, jobtagere, forældre, vejledere og lærere med at finde information om det at studere i udlandet. Portalen giver nyttig information om uddannelsesmuligheder på tværs af EU. 


EPALE

EPALE

 

 

 

EPALE er en europæisk IT-platform, som tilbyder dig viden, nyheder, oversigt over arrangementer og aktuelle debatter om voksenundervisning, voksenlæring, almen og erhvervsrettet voksenuddannelse samt folkeoplysning i Europa.


EQF

EQF

Europæiske Kvalifikationsramme (EQF) er en fælles europæisk referenceramme, som skal gøre det lettere at forstå, sammenligne og anerkende kvalifikationer på tværs af lande og systemer i Europa.


Europass

Europass Logo


Europass er fem dokumenter, der hver især beskriver uddannelsesrelaterede kvalifikationer og færdigheder. Europass kan benyttes i forbindelse med uddannelses- og jobmuligheder i udlandet.


  ECTS

  ECTS er en forkortelse for "European Credit Transfer System" og er et pointsystem til meritoverførsel inden for de videregående uddannelser. 


  Eurydice

  Eurydice-logo

  EU's informationsnetværk Eurydice arbejder for at øge forståelsen og gennemsigtigheden af uddannelsessystemer og -politikker i Europa.


  eTwinning

  eTwinning logo

  eTwinning er en europæisk samarbejdsportal, som giver mulighed for internationalt samarbejde, partnersøgning, IT-kompetenceudvikling og deling af lærerressourcer.

  Senest opdateret 10. november 2021