Gå til indhold

Europæiske redskaber til mobilitet og transparens

Der findes en række fælles europæiske mobilitetsredskaber til brug ved dokumentation og anerkendelse af opnåede kvalifikationer.

Europass – EU's digitale platform for karriere og livslang læring

Europass – EUs digitale platform for karriere og livslang læring er en portal, som arbejder for at hjælpe studerende, jobsøgende, jobtagere, forældre, vejledere og lærere med at finde information om det at studere i udlandet. Portalen giver nyttig information om uddannelsesmuligheder på tværs af EU. 

Europass Logo


EPALE


EPALE er en europæisk IT-platform, som tilbyder dig viden, nyheder, oversigt over arrangementer og aktuelle debatter om voksenundervisning, voksenlæring, almen og erhvervsrettet voksenuddannelse samt folkeoplysning i Europa.

EPALE


EQF


Europæiske Kvalifikationsramme (EQF) er en fælles europæisk referenceramme, som skal gøre det lettere at forstå, sammenligne og anerkende kvalifikationer på tværs af lande og systemer i Europa.

EQF


ECTS

ECTS er en forkortelse for "European Credit Transfer System" og er et pointsystem til meritoverførsel inden for de videregående uddannelser. 


Eurydice


EU's informationsnetværk Eurydice arbejder for at øge forståelsen og gennemsigtigheden af uddannelsessystemer og -politikker i Europa.

Eurydice-logo


eTwinning

eTwinning er en europæisk samarbejdsportal, som giver mulighed for internationalt samarbejde, partnersøgning, IT-kompetenceudvikling og deling af lærerressourcer.

eTwinning logo

Kontakt

Birtha Theut
International rådgiver
Tlf.: +45 72 31 89 22
Email: bt@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 21. februar 2023

Afsendere

Euroguidance