Gå til indhold

Studerende

Tak for hjælpen! Som studerende har du vigtig viden om den uddannelse, du går på. Ved at deltage i Læringsbarometeret bliver din stemme hørt, og du kan hjælpe med at gøre din uddannelse bedre.

Mere end 50.000 studerende svarede på Læringsbarometer i 2018. Resultaterne vil blive brugt på institutionerne og til at fordele en mindre del af institutionernes samlede bevilling fra 2023. Alle studerende blev samtidig inviteret til at deltage i undersøgelsen Uddannelseszoom. 

Databeskyttelse

Læs om, hvad du giver samtykke til, og hvordan vi behandler personoplysninger. 

Spørgsmål og svar

Hvad skal resultaterne bruges til, hvor har vi din mailadresse fra, og hvem skal svare?

Uddannelseszoom

Alle studerende får spørgsmål til Uddannelseszoom, mens spørgeskemaet til Læringbarometeret sendes til udvalgte.

  Fokus på din læring - LEARN

  Læringsbarometeret bygger på forskning om, hvordan studerende lærer mest. Vi spørger om det læringsmiljø, du oplever, og den måde, du studerer.                     

  Kontakt

  Sune Quorning Christiansen, souschef, tlf.: +45 72 31 80 04, email: 


  English


  * Om spørgeskemaet: I det viste skema indgår spørgsmål til Læringsbarometer (spørgsmål 1-50); spørgsmål om studiemiljø, som kun sendes til nogle studerende (spørgsmål 51-62), og spørgsmål til Uddannelseszoom (spørgsmål 63-84). Herudover har institutionerne haft mulighed for at tilføje institutionsspecifikke spørgsmål - de fremgår ikke af pdf'en. Alle studerende modtager Uddannelseszoom, mens ca. halvdelen modtager Læringsbarometer

  Handlinger tilknyttet webside

  Senest opdateret 07. januar 2020