Gå til indhold
Du er her: Forside Publikationer 2016 Viden i spil i folkeskolens praksis – Anbefalinger til universiteter, professionshøjskoler og sektorforskningsinstitutioner

Viden i spil i folkeskolens praksis – Anbefalinger til universiteter, professionshøjskoler og sektorforskningsinstitutioner

Forsideillustrations tekst mangler
Pixi-publikationen præsenterer Forum for Koordination af Uddannelsesforsknings anbefalinger til universiteter, professionshøjskoler og sektorforskningsinstitutioner om, hvordan spredningen af forsknings- og udviklingsviden med relevans for grundskolens praksis kan styrkes.
: 20. januar 2016
: 978-87-92962-53-9
: Forum for Koordination af Uddannelsesforskning
: 2016
: 19

Forum for Koordination af Uddannelsesforskning blev vedtaget med Aftale om et fagligt løft af folkeskolen og skal sikre bedre effekt og koordinering af udviklings- og forskningsaktiviteterne i relation til uddannelsesområdet, herunder til folkeskolen. 

Forum for Koordination af Uddannelsesforskning har i 2015 fået gennemført en analyse af spredningen af dansk forsknings- og udviklingsviden med relevans for grundskolens praksis. Analysen er udarbejdet af Rambøll Management Consulting og er finansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestilling (tidl. Undervisningsministeriet). Pixi-publikationen er målrettet universiteter, professionshøjskoler og sektorforskningsinstitutioner.

Senest opdateret 15. august 2019