Gå til indhold

Erhvervskandidatuddannelser

En erhvervskandidatuddannelse er en toårig kandidatuddannelse svarende til 120 ECTS-point, der er tilrettelagt som et fireårigt deltidsforløb, hvor den studerende arbejder ved siden af studierne.

Erhvervskandidatuddannelser udbygger den viden og de kvalifikationer, som den studerende har tilegnet sig gennem bacheloruddannelsen. Formålet med uddannelsen er, at den studerende gennem faglig fordybelse videreudvikler deres kompetencer. Uddannelsen skal sikre, at kandidater efterfølgende har mulighed for at varetage specialiserede erhvervsfunktioner eller videreuddanne sig på ph.d.-niveau.

Adgang og optagelse

Adgangen til en erhvervskandidatuddannelse forudsætter en relevant bacheloruddannelse eller anden relevant dansk eller udenlandsk uddannelse på samme niveau, f.eks. en professionsbacheloruddannelse. Derudover er det et krav at den studerende skal være i job i en virksomhed på baggrund af deres bacheloruddannelse mindst 25 timer om ugen eller være iværksætter.

For at søge om optagelse på en erhvervskandidatuddannelse, skal du kontakte den uddannelsesinstitution, der udbyder uddannelsen. Du kan også søge oplysninger på UddannelsesGuiden (ug.dk).

  Informationsmateriale til virksomheder og studerende

  I informationsmaterialet om erhvervskandidatordningen findes relevant information om erhvervskandidatuddannelserne samt vigtig viden for virksomheder, der er interesserede i at have en erhvervskandidat-studerende ansat, og personer, der er interesserede i at læse på en erhvervskandidatuddannelse.

   

   Kontakt

   Iben Vilster Rehling
   Fuldmægtig
   Tlf.: +45 72 31 84 24
   Email: ivr@ufm.dk
   Mia Wallin
   Chefkonsulent
   Tlf.: +45 72 31 80 27
   Email: miw@ufm.dk

   Handlinger tilknyttet webside

   Senest opdateret 01. februar 2023