Gå til indhold
Du er her: Forside Aktuelt Arrangementer 2021 Informationsmøde om Small-scale Partnerships Behandling af personoplysninger ved tilmelding til 'Informationsmøde om Small-scale Partnerships'

Behandling af personoplysninger ved tilmelding til 'Informationsmøde om Small-scale Partnerships'

Sådan behandler Uddannelses- og Forskningsstyrelsen dine personoplysninger, når du tilmelder dig informationsmødet

Behandling af personoplysninger

Nedenfor kan du læse om vores behandling af personoplysninger i forbindelse med 'Informationsmøde om Small-scale Partnerships', der afholdes d. 28. september 2021 kl. 13:00-15:00. 

Dataansvarlig

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen er dataansvarlig for behandling af dine personoplysninger i forbindelse med din tilmelding til skriveseminaret. Har du spørgsmål til behandling af personoplysninger i forbindelse med din deltagelse, er du velkommen til at rette henvendelse til:

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen (UFS)
Internationale Uddannelsesprogrammer
Haraldsgade 53
2100 København Ø
E-mail: uddprogram@ufm.dk

Uddannelses- og Forskningsministeriets databeskyttelsesrådgiver kan kontaktes på følgende måder:
E-mail: dpo@ufm.dk
Telefon: 7231 8909
Brev: Brev til ministeriet “att. databeskyttelsesrådgiver”.

Retsgrundlag for behandling af personoplysninger

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen behandler oplysninger som led i afholdelsen af skriveseminaret. Uddannelses- og Forskningsstyrelsen behandler de oplysninger, som du selv indtaster ved din registrering, dvs. dine kontaktoplysninger.

Retsgrundlaget for behandlingen af dine oplysninger er databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a. Europaparlamentets og Rådets forordning (EU) 2016/679 af 27. april 2016 om beskyttelse af fysiske personer i forbindelse med behandling af personoplysninger og om fri udveksling af sådanne oplysninger mv.

Hvordan vi bruger dine oplysninger

De personoplysninger, som du oplyser i tilmeldingsformularen, registreres i UFS’s IT-system. Det overordnede formål er at gennemføre skriveseminaret professionelt. Dine personoplysninger anvendes, når vi kontakter dig forud for skriveseminaret og i henhold til vores regnskabsmæssige forpligtelser. Oplysninger videregives ikke til tredjepart.

Opbevaring af personoplysninger

Dine personoplysninger gemmes i UFS’s IT-system og bruges efterfølgende til at kontakte dig i forbindelse med skriveseminaret. Dine personoplysninger opbevares almindeligvis i op til cirka fem år fra din deltagelse i skriveseminaret.

Retten til at trække samtykke tilbage

Samtykke til behandling af personoplysninger kan til enhver tid trækkes tilbage. Hvis samtykke trækkes tilbage, påvirker det ikke lovligheden af behandlingen af personoplysninger frem til tidspunktet for tilbagetrækningen.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke tilbage skal du sende en mail til uddprogram@ufm.dk med emnefeltet: Tilbagetrækning af samtykke - Informationsmøde om Small-scale Partnerships 

Senest opdateret 08. september 2021