Gå til indhold
Du er her: Forside Aktuelt Arrangementer Aarhus: Skriveseminar for erhvervsrettet grund- og efteruddannelse - Få hjælp til din ansøgning til Erasmus+ Strategiske Partnerskaber

Aarhus: Skriveseminar for erhvervsrettet grund- og efteruddannelse - Få hjælp til din ansøgning til Erasmus+ Strategiske Partnerskaber

Vi hjælper koordinatorer inden for erhvervsuddannelsesområdet videre med ansøgninger om tilskud til Erasmus+ Strategiske Partnerskaber. Deltag i skriveseminaret og få svar på dine spørgsmål til ansøgningsprocessen.

Tid og sted

06. februar 2017 fra kl. 10:00 til 15:00
Skriveseminaret finder sted på:
SOSU Aarhus
Hedeager 33
8200 Aarhus N

Erhvervsskoler og andre aktører med interesse for erhvervsuddannelsessektoren har mulighed for at søge tilskud til europæisk samarbejde gennem EU´s uddannelsesprogram Erasmus+ ved ansøgningsfristen til strategiske partnerskaber den 29. marts 2017.

Styrelsen for Forskning og Uddannelse holder skriveseminar 6. februar 2017 for projektkoordinatorer, der vil søge tilskud til strategiske partnerskaber på erhvervsuddannelsesområdet. Skriveseminaret har til formål at hjælpe og guide ansøgere i udarbejdelsen af en projektansøgning til et Erasmus+ strategisk partnerskab. På seminaret vil ansøgningsskemaet og vurderingskriterierne blive gennemgået. Der vil være gode råd til, hvad der er vigtigt at inddrage i ansøgningen og eksempler på tidligere projekter, der har modtaget støtte.

Arrangementet henvender sig til projektkoordinatorer inden for erhvervsrettet grund- og efteruddannelse og andre aktører med interesse for denne sektor.

 Foreløbigt program for dagen

  • 9:30-10 Morgenkaffe
  • 10-12 Sådan kommer du i gang samt prioriteter og kriterier for Erasmus+ Strategiske Partnerskaber
  • 12-13 Frokost
  • 13-15 Ansøgningsskemaet trin for trin inkl. kaffepause samt spørgsmål/svar

Bemærk, endeligt program vil blive sendt til tilmeldte deltagere ultimo januar 2017.

Tilmelding

Tilmeldingsfrist 27. januar 2017.

Arrangementet er gratis.

Senest opdateret 14. august 2019