Gå til indhold

Få pladser til international konference om kvalifikationer - tilmeld dig nu!

06. februar 2012
I maj besøger 200 repræsentanter for europæiske uddannelsesinstitutioner, virksomheder og organisationer Købehavn for at deltage i konferencen Skills for the Future. Du kan også komme med, hvis du er hurtig. Nyhed fra Styrelsen for Universiteter og Internationalisering.

Den 9.-11. maj danner Københavns Sydhavn ramme om en stor europæisk konference med fokus på uddannelse og arbejdsmarked: Skills for the Future.

På konferencen vil eksperter og beslutningstagere fra det meste af Europa diskutere, hvordan uddannelsessystemerne skal indrettes, så elever, studerende og andre lærende får de kompetencer, som arbejdsmarkedet har brug for.

Kun plads til 200 deltagere

Den danske kontaktperson, Iben Böhling With, forventer deltagere fra det meste af Europa og opfordrer danske interesserede til at tilmelde sig hurtigt:

- Det er en god idé ikke at overveje sagen alt for længe. Vi har inviteret uddannelsesfolk, projektledere, politikere og repræsentanter fra EU-Kommissionen og Europa-Parlamentet. Og der er kun plads til 200, siger hun.

Kursusgebyr på 125 euro

Det koster 125 euro at deltage i konferencen, men så er to hotelovernatninger, forplejning og gebyr også betalt.

New Skills Network står bag

Det er Styrelsen for Universiteter og Internationalisering, der er vært for begivenheden, som arrangeres i samarbejde med det europæiske New Skills Network.

Det er et netværk, der består af LLP-agenturer fra 14 lande, der gennem de seneste to år har indsamlet gode eksempler på, hvordan europæiske uddannelsesprojekter kan bidrage til at bygge bro mellem uddannelse og arbejdsliv.


Vil du vide mere og tilmelde dig?

Så kontakt international rådgiver Iben Böhling With, tlf. 7231 8924

Handlinger tilknyttet webside