Gå til indhold

Fire nye virksomheder bydes velkommen i Sino-Danish Network

01. februar 2012
Fra 2012 kan Sino-Danish Network tilføje hele fire nye virksomheder til netværket, som arbejder med promovering af en dansk karrierevej for både kinesiske studerende og professionelle kinesere.

Nyhed fra Styrelsen for Forskning og Innovation

De danske virksomheder, som Innovation Center Denmark kan tilføje netværket, tæller både Haldor Topsøe, NNE Pharmaplan, Novo Nordisk og Vestas, hvilket betyder, at der nu er i alt ti af Danmarks største virksomheder i Kina, som bidrager til at promovere danske karriereveje.

Som en del af Sino-Danish Network får virksomhederne, gennem hjemmesiden sinodanishnetwork.com, kinesiske sociale medier samt events på flere kinesiske universiteter, mulighed for at brande deres virksomhed og forbedre deres synlighed overfor professionelle kinesere og talentfulde studerende.

”Vi er meget glade for at byde fire nye virksomheder velkommen til netværket,” siger Lars Christensen, Teknologi og forsknings attaché ved Innovation Center Denmark, Shanghai.

Han fortsætter: ”Selvom store virksomheder som Vestas og Novo Nordisk er velkendte her i Kina, oplever de stadig, at brandingen overfor potentielle nye medarbejdere er en svær opgave i konkurrencen med både kinesiske og udenlandske virksomheder. En udfordring som partnerskabet i Sino-Danish Network kan hjælpe virksomhederne med at håndtere. Sino-Danish Network er en åben platform for danske virksomheder, og vi håber at mange flere virksomheder vil være med og dermed gøre netværket endnu stærkere og mere omfattende i Kina,” forklarer Lars Christensen.

Fakta om Sino-Danish Network

Sino-Danish Network er et initiativ fra Innovation Center Denmark, Shanghai, som samler danske universiteter, de danske repræsentationer rundt omkring Kina og danske partnervirksomheder i et fælles forsøg på at promovere Danmark over for talentfulde kinesere både med hensyn til studier og karriere.

Netværket blev lanceret ultimo september 2011 og blev fra oktober til december fulgt op med en universitetskampagne i både Beijing, Shanghai og Wuhan. Kampagneaktiviteterne vil køre videre i løbet af 2012 på de tre udvalgte universiteter.

For yderligere information kontakt venligst Innovation Center Denmark, Shanghai gennem:

Signe Skov Andersen
Communication Consultant 
Email: signan@um.dk
Mobil: (+86) 138 1803 6985

 

 

 

 

Handlinger tilknyttet webside