Gå til indhold

Kom til konference for Erasmus-koordinatorer

07. februar 2012
Videregående uddannelsesinstitutioner inviteres til konference om udveksling af erfaringer med Erasmus-programmet, særligt i forhold til studenter- og personalemobilitet. Arrangementet afholdes af The European Association of Erasmus Coordinators (EAEC).

Nyhed fra Styrelsen for Universiteter og Internationalisering.

Formålet med konferencen er at udvikle samarbejdet imellem videregående uddannelsesinstitutioner i Europa. Der bliver afholdt en række workshops, som sætter fokus på forskellige aspekter af Erasmus-programmet, herunder mobilitet og fælles studieprogrammer.

Samarbejde og erfaringsudveksling

Konferencen giver institutionerne muligheder for at udveksle erfaringer hinanden imellem. Desuden sigter arrangementet mod at udvikle samarbejdet mellem uddannelsesinstitutioner og virksomheder, som også vil være til stede under konferencen.

Erasmus-koordinatorer og andre eksperter inviteres til at holde oplæg inden for rammerne af de enkelte workshops.

Konferencen finder sted i Cluj-Napoca (Rumænien) fra 18-22. april 2012 og afholdes af The European Association of Erasmus Coordinators.

Nye tiltag på årets konference

Den årlige konference er i år også vært for Career-EU 2012, som er arrangeret af EAEC i samarbejde med Babes-Bolyai University og European Association of Career Guidance (EACG).

EAEC vil også fejre Erasmus-programmets 25 år med forskellige aktiviteter.

Læs mere

Tilmelding

Tilmelding til arrangementet foregår gennem  Erasmus Coordinators Conference's hjemmeside. Frist for tilmelding er 30. marts 2012.

Fristen for at melde sig som oplægsholder til workshops er den 9. marts 2012.


 

Yderligere information

Det er muligt for videregående uddannelsesinstitutioner at få dækket en del af deres udgifter til deltagelse i konferencen via Erasmus-programmet under særlige forhold.

Kontakt Nelly-Ann Hansen Piton (nah@iu.dk) for mere information.

Handlinger tilknyttet webside