Gå til indhold

Nu kan din institution søge tilskud til oversøisk uddannelsessamarbejde

01. februar 2012
EU-Kommissionen har offentliggjort ny ansøgningsrunde for samarbejdsprogrammet ICI-ECP. Programmet giver tilskud til uddannelsesinstitutioner i Europa, der ønsker at samarbejde med Australien og Sydkorea. Ansøgningsfristen er den 30. marts 2012. Nyhed fra Styrelsen for Universiteter og International

I 2012 kan du ansøge om tilskud til samarbejde med Australien og Sydkorea. Der gives udelukkende tilskud til institutioner på det videregående uddannelsesområde og erhvervsområdet.

Aktivitetstyper i programmet

Igennem ICI-ECP kan der søges støtte til følgende aktiviteter:

  • Fælles mobilitetsprojekter blandt videregående uddannelser og erhvervsuddannelsesinstitutioner for studerende og fakultetsansatte.
  • Uddannelsesprojekter, hvor der skal udvikles og implementeres fælles og parallelle uddannelsesgrader på det videregående uddannelsesområde.

Mere om ICI-ECP-programmet

Formålet med ICI-ECP-programmet er at fremme samarbejdet mellem EU-lande og en række oversøiske, industrialiserede lande, henholdsvis Japan, Sydkorea, Australien og New Zealand.

Læs mere om ICI-ECP-programmet på EU-Kommissionens hjemmeside. Her findes også den danske udgave af indkaldelse af ansøgninger samt ansøgningsmateriale.

Handlinger tilknyttet webside