Gå til indhold

Blogindlæg: Kaos er godt!

07. maj 2014
Blogindlæg fra Science in the City: Er det kaos, eller er det et struktureret og skarpt komponeret system, vi arbejder ud fra i disse tider, hvor vi har gang i alt på én gang her kun 1½ måned, før vi lukker dørene op for vores videnskabsfestival.

Fra blogindlægget

Vi skal have mod, styrke og en god gang is i maven, når alt er i spil. Jo jo, vi har da masser af excel-ark, kontrakter og drejebøger som vi arbejder ud fra, men i virkeligheden handler det mere om at turde udvikle videre i takt med, at vores eventaktører også er i gang...

...I sidste uge mødte jeg syv meget engagerede kommunikationsfolk fra landets universiteter, som har sagt ja til at være aktive i Mediecentret til ESOF2014 – og igen slog det mig, hvor mange vi er, som brænder for det her.

De er i gang derude på universiteterne, uddannelsesinstitutioner, kommunen og videns- og kulturorganisationer, både her og rundt i Europa med at forberede sig til festivalen. Og jeg bliver så dybtfølt glad, når jeg tænker på al den viden og alle de vidunderlige idéer og energier, der arbejdes med derude!

Handlinger tilknyttet webside