Gå til indhold

Blogindlæg: Om 10 dage går det løs, men her er så stille!

11. juni 2014
Blogindlæg fra Science in the City: Forventningens glæde er lige om hjørnet, men har vi husket det hele, er alt på plads… Hey venner, det bliver fantastisk og nu gælder det om at nå i mål og nyde det! Historierne skal ud og leve nu, så lige nu kører vi på med presse, sociale medier og pre-events.

Fra blogindlægget

Efter et par fridage - hvor det rent faktisk lykkes mig at ”glemme” festivalen i nogle timer - kan jeg næsten ikke vente længere!

Jeg kan mærke at efter et års heftig planlægning, så må forløsningen gerne komme. Nu vil jeg gerne se resultatet og opleve stemningen. Forventningens glæde eller sandhedens øjeblik?!...

...pressearbejdet begynder for alvor i denne uge...de mange fantastiske historier ligger lige for. Og jeg håber, at medierne kan se potentialet til at fortælle om festivalen – og i særdeles om de mange fantastiske events, som arrangørerne har skabt. Uden arrangørerne er festivalen ingenting – og det er deres indhold der fortæller historierne.

Jeg tænker, at også de glæder sig til at få sat det hele i gang og til at opleve forventningens glæde blive udløst! Hold energien oppe derude, kære venner!

I går skød vi den første pre-event...

Handlinger tilknyttet webside