Gå til indhold

Bidrag til Danmarks innovationsstrategi

11. maj 2012
Uddannelsesministeren opfordrer alle til at byde ind til arbejdet med Danmarks kommende innovationsstrategi.

Hvordan omsætter vi ideer til konkrete løsninger, der bidrager til vækst og nye job i Danmark og løser vores samfundsmæssige udfordringer?

Svaret skal findes i Danmarks første egentlige og bredt forankrede innovationsstrategi.

Inviterer alle til at bidrage

Uddannelsesminister Morten Østergaard inviterer eksperter, organisationer, virksomheder, universiteter, skoler og alle andre til at bidrage til arbejdet med innovationsstrategien.

– Første skridt er at finde ind til kernen i Danmarks innovative DNA, så vi ved, hvad vi skal styrke for at finde svaret på globale udfordringer – og hvor vi skal finde de løsninger og job, vi skal leve af i fremtiden. Og så skal vi sikre, at vi har en høj innovationskapacitet i vores uddannelser og ordninger, der giver mest mulig innovation for pengene. Endelig skal vi etablere en model for, hvordan vi griber de rigtige muligheder og skaber løsninger på konkrete samfundsmæssige udfordringer. Jeg vil gerne opfordre alle til at byde ind med ideer og erfaringer, siger Morten Østergaard.

Frem mod sommer 2012 udarbejdes debatoplæg for visionen for det danske innovationspotentiale, og den samlede strategi forventes færdig til oktober 2012.


For yderligere oplysninger, kontakt:

Kontorchef Mikkel Leihardt, tlf. 7231 8015

Pressesekretær Ingeborg Nielsen, tlf.: 2211 0200

Handlinger tilknyttet webside