Du er her: Forside Forskning og innovation Forskningsformidling

Forskningsformidling

Formidlingen af forskningen er afgørende for befolkningens viden om og indsigt i forskningen og dermed for en åben, demokratisk dialog om forskningens resultater og de fordele og eventuelle ulemper, som den kan være forbundet med.
Kulturnatten       

Kulturnatten er en af Københavns mest velbesøgte kulturbegivenheder, og afholdes altid den sidste fredag inden skolernes efterårsferie. Uddannelses- og Forskningsministeriet byder hvert år den brede offentlighed indenfor, til en underholdende aften med fremtidens teknologier, videnskab og uddannelser.

Forskningskommunikationsprisen        

En skarp sans for præcis formidling og en dygtig evne til at skabe bred interesse for deres forskningsfelt. Det er fællesnævneren for de forskere, der modtager Uddannelsesministeriets formidlingspris, Forskningskommunikationsprisen.

EliteForsk       

EliteForsk-initiativet er det samlende varemærke for en række initiativer, der har til formål at støtte og udvikle forskertalenter. Hvert år hædrer den danske uddannelses- og forskningsminister fem af Danmarks ypperste forskere med en EliteForsk-pris.

Forskningens Døgn       

Forskningens Døgn er en landsdækkende videnskabsfestival med flere end 700 gratis arrangementer over hele landet. I 2017 vil Forskningens Døgn forløbe hele uge 17.

Responsible Research and Innovation       

Forskning koster mange ressourcer og kan have sociale, etiske, kulturelle og miljømæssige konsekvenser. Derfor er det vigtigt, at forskning er samfundsengageret og social ansvarlig.

Euroscience Open Forum 2014       

Uddannelses- og Forskningsministeriet vandt værtskabet for Euroscience Open Forum 2014.

 

Videnskab.dk       

Videnskab.dk er en national forskningsportal og et uafhængigt webmedie, som leverer velskrevne og populært formidlede videnskabshistorier om, hvad der sker i laboratorierne og bag bøgerne.

Galathea       

Den 25. april 2007 ankom ekspeditionsskibet Vædderen til København efter en godt otte måneder lang jordomrejse med Galathea 3-ekspeditionen rundt om kloden.

Magasiner       

Styrelsen for Forskning og Innovation udgiver magasinet EU-INFORMATION og har tidligere udgivet magasinerne Polarfronten, der i dag udgives som netmagasin af Det grønlandske Selskab, og Magasinet Humaniora, der ikke længere udkommer.

Senest opdateret 05. december 2016