Gå til indhold

Opslag 2016

Viser 1-15 af 15 resultater
Opslag til nye COST Aktioner

COST Association modtager ansøgninger til nye COST Aktioner. Støtte gives til bl.a. etablering af forskningsnetværk, kortere uddannelsesophold og træningsskoler. Der er løbende ansøgningsfrist. Indkomne ansøgninger evalueres to gange årligt. Næste collection date er 7. december 2016, kl.12:00 (CET).

Søg midler til forskning i forskningsintegritet

Uddannelses- og Forskningsministeriet udmønter i 2016/2017 en særbevilling på i alt op til 9 mio. kroner. Midlerne udbydes til gennemførelse af forskningsprojekter, der har til formål at få bedre indsigt i integriteten i dansk forskning. Ansøgningsfrist torsdag den 1. september 2016.

Opslag om tv-partner til produktion af nationalt tv-show

Styrelsen for Forskning og Innovation (FI) ønsker at samarbejde med en tv-partner om udvikling, produktion, udsendelse og efterfølgende distribution af et tv-show i 2017 i forbindelse med åbningen af den landsdækkende videnskabsfestival Forskningens Døgn, som finder sted i uge 17 i 2017.

Det Frie Forskningsråd: Nyt opslag til samfundsvidenskabeligt NORFACE-program

Det fælleseuropæiske opslag fra NORFACE ”Dynamics of Inequality Across the Life-Course: structures and procedures (DIAL) giver danske samfundsvidenskabelige forskere mulighed for at søge midler til transnationale projekter. Ansøgningsfrist for interessetilkendegivelser er den 30. marts 2016.

Opslag om nye Knowledge and Innovation Centres (KIC)

European Institute of Innovation and Technology (EIT) har netop åbnet for ansøgninger til to nye Knowledge and Innovation Centres (KIC) indenfor områderne 'Food4Future' og 'Added-value Manufacturing'. Ansøgningsfrist: Den 14. juli 2016.

Opslag i Horizon 2020 for 2016/2017

EU-Kommissionen offentliggør hvert andet år opslag (calls) og konkrete emner (topics), der beskriver, hvad du kan søge om støtte til. Det er nu muligt at se opslagene for 16/17. Aktuelle calls og topics findes på EU’s Particpant Portal. Filmen nedenfor viser, hvordan du kan finde relevante opslag.

Handlinger tilknyttet webside

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen