Gå til indhold
Du er her: Forside Uddannelse Videregående uddannelse Information om COVID-19 (Coronavirus)

Information om COVID-19 (Coronavirus)

Uddannelses- og Forskningsministeriet orienterer hér løbende om forhold, der kan være relevante for håndtering af COVID-19.
COVID-19  kategoriseres ikke længere som en samfundskritisk sygdom. Regeringens beslutning er truffet efter inddragelse af den faglige referencegruppe, Epidemikommissionen og sundhedsmyndighederne. Det betyder, at alle COVID-19 restriktioner ophæves fra den 10. september 2021.

Ophævelsen af de nationale COVID-19 restriktioner den 10. september 2021 vil ikke påvirke de gældende indrejserestriktioner. De gældende indrejserestriktioner vil fortsat være gældende efter den 10. september 2021.

Se nærmere information om aktuelle betingelser for indrejse til eller via Danmark samt information om krav til dokumentation, test og isolation på Coronasmitte.dk:

Uddannelses- og Forskningsministeriet har udarbejdet et 'Notat om basisniveau for håndtering af COVID-19 på de videregående uddannelser', som indeholder information for en god håndtering af en normal hverdag på de videregående uddannelser – i en tid, hvor COVID-19 dog stadig er i samfundet og derfor skal håndteres på et basisniveau.

 


Spørgsmål

Spørgsmål vedrørende COVID-19 og de videregående uddannelsesinstitutioner kan rettes til:

Coronasmitte.dk

Coronarelateret forskning

Regeringen støtter med et ekstraordinært tilskud på 150 millioner kroner forskning i coronavirus/COVID-19.

Se også