Du er her: Forside Uddannelse Videregående uddannelse Undervisningsprisen Opslag og indstilling Indstil undervisere til nationale undervisningspriser 2020

Indstil undervisere til nationale undervisningspriser 2020

Uddannelses- og Forskningsministeriet indkalder kandidater til nationale undervisningspriser til uddeling i 2020. Fristen for indstillinger fra rektorkollegierne til Uddannelses- og Forskningsministeriet er fredag den 1. november 2019 kl. 12.00.

Undervisningssituation.jpg

Uddannelses- og Forskningsministeriet uddeler for første gang i 2020 nationale undervisningspriser til inspirerende og engagerende undervisere på de videregående uddannelser i Danmark. Der udbydes syv nationale undervisningspriser på hver 500.000 kroner. Heraf er 200.000 kroner en personlig hædersgave, mens 300.000 kroner kan anvendes til udviklingsaktiviteter, der understøtter et godt og engagerende undervisningsmiljø på uddannelsesinstitutionerne. 

Ledelserne på de videregående uddannelsesinstitutioner kan indstille kandidater til det relevante rektorkollegium, der vurderer indstillingerne og koordinerer indstillingsprocessen på deres område. Det er rektorkollegierne, der indstiller kandidater fra egne institutioner til uddannelses- og forskningsministeren. Det skal ske via Uddannelses- og Forskningsministeriets selvbetjeningsportal e-grant. 

Blyanterogbger.jpg

Frist og procedure

Indstillinger indsendes via Uddannelses- og Forskningsministeriets ansøgningssystem e-grant. Fristen for indstillinger fra rektorkollegierne til Uddannelses- og Forskningsministeriet er fredag den 1. november 2019 kl. 12.00. Læs mere om kriterier for indstilling i opslaget. 

Modtagerne af de nationale undervisningspriser 2020 offentliggøres ved en prisuddeling, der afholdes i foråret 2020.

Senest opdateret 14. august 2019