Gå til indhold

Forskningens Døgn 2014

Tre døgn fyldt med forskning – for alle
  • Tid og sted
  • Hvornår 24. april 2014 11:00 til 27. april 2014 00:00

Forskningens Døgn er en landsdækkende videnskabsfestival, der i år finder sted den 24., 25. og 26. april.

I løbet af festivallens tre døgn har hele Danmark mulighed for at besøge en bred vifte af arrangementer, hvor forskning og videnskab er i fokus. Forskningens Døgn foregår i hele landet og arrangeres blandt andet af universiteter, virksomheder, forskningsinstitutioner, biblioteker, kommuner, skoler og hospitaler.

Målet med Forskningens Døgn er at bringe forskning og videnskab tættere på folk. I år er der over 400 arrangementer og foredrag i hele landet, hvor forskning bliver gjort levende og vedkommende for deltagere. Der er f.eks. mulighed for at deltage i Science Shows, debatter, workshops og værksteder. Tilbuddene er mange, og på Forskningens Døgn hjemmeside kan man finde alle arrangementerne. Det er gratis at deltage, og alle er velkomne.

Læs mere her

Forskningens Døgn er en årligt tilbagevendende videnskabsfestival i Danmark, der blev afholdt for første gang i 2005.  Målet med Forskningens Døgn er et bygge bro mellem forskning og befolkningen og give danskerne en mulighed for at opleve forskning og videnskab tæt på. Forskningens Døgn giver på samme tid forskerne en lejlighed til at fremvise deres forskning i øjenhøjde med publikum. Kronprinsesse Mary er protektor for Forskningens Døgn og deltager ved den officielle åbning af Forskningens Døgn torsdag den 24. april 2014 i Nordkraft, Aalborg.

Se mere information om Forskningens Døgn

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 15. august 2019