Gå til indhold

Etablering af Danmarks InnovationsFond

01. april 2014
Danmarks InnovationsFond samler bevillinger og programmer fra Højteknologifonden, Det Strategiske Forskningsråd og dele af Rådet for Teknologi og Innovation.

I dag – 1. april 2014 – etableres Danmarks InnovationsFond, der samler bevillinger og programmer fra Højteknologifonden, Det Strategiske Forskningsråd og dele af Rådet for Teknologi og Innovation. De tre bevillingsmyndigheder er således sammenlagt i Danmarks InnovationsFond per dags dato, og i alt samles over 2000 igangværende bevillinger under den nye InnovationsFond.

Overgangen til InnovationsFonden får ingen praktisk betydning for igangværende bevillinger, som fortsætter uændret. Nuværende bevillingshavere, der skal med over i InnovationsFonden, har i løbet af dagen modtaget et velkomstbrev med information om overgangen til den nye fond.

Der er etableret en ny hjemmeside for fonden som løbende udbygges:

Foreløbig vil ansøgere og andre brugere dog blive dirigeret over på den hjemmeside, som de er vant til at bruge. Det sker frem til, at InnovationsFondens nye side er fuldt operationsdygtig.

Det er muligt at blive orienteret løbende om alle de nye ting, som kommer til at ske, hvis man tilmelder sig InnovationsFondens nyhedsbrev.

Handlinger tilknyttet webside