Du er her: Forside Aktuelt Arrangementer 2019 Webinar: Den gode ansøgning til SMV-instrumentet i Horizon 2020

Webinar: Den gode ansøgning til SMV-instrumentet i Horizon 2020

På dette webinar dykker vi ned i de vigtigste dele af en ansøgning til SMV-instrumentet, og vi ser på både de formelle krav til ansøgningen og de elementer, der trækker op i evaluatorernes øjne. Webinaret afholdes den 20. marts 2019 kl. 10:00-10:45.
Kontakt
Lisa Jørgensen
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 85 57
Email: lijo@ufm.dk

Tid og sted

20. marts 2019 fra kl. 10:00 til 10:45

Indhold

Siden 2014 har SMV-instrumentet under Horizon 2020 hjulpet innovative danske SMV’er med at realisere projekter, der både skaber vækst for virksomheden og et bedre samfund. SMV-instrumentet er, som navnet antyder, målrettet små og mellemstore virksomheder og deres innovation.

For at komme i betragtning til støtte, skal SMV’ernes nye service eller produkt have et stort potentiale på to områder: Det skal være en idé, der er så god, at den både kan løse et presserende problem i samfundet og samtidig skabe bæredygtig vækst og beskæftigelse for virksomheden.

I SMV-instrumentet kan dygtige og innovative virksomheder få op til 2,5 millioner euro i støtte til deres udviklingsprojekter. EU finansierer 70% af udgifterne, og da der er tale om støtte, der ikke skal betales tilbage, så er der hård kamp om midlerne. Det betyder, at man som ansøger skal lave en særdeles skarp ansøgning for at kommen igennem det nåleøje, som resulterer i funding.

På dette webinar dykker vi ned i de vigtigste dele af en ansøgning til SMV-instrumentet, og vi ser på både de formelle krav til ansøgningen og de elementer, der trækker op i evaluatorernes øjne, så man som ansøger er bedre klædt på til at skrive en god ansøgning.

Målgruppe

EU-rådgivere og små og mellemstore virksomheder.

Sprog

Webinaret afholdes på dansk.

Arrangør

EuroCenter i Styrelsen for Forskning og Uddannelse.

Om SMV-instrumentet

Senest opdateret 20. marts 2019