Gå til indhold

Q&A-session om Marie Skłodowska-Curie Actions (MSCA) i Horizon Europe

Har du spørgsmål til Doctoral Networks eller et af de andre delprogrammer under Marie Skłodowska-Curie Actions (MSCA)? Så deltag i vores én-times session, hvor vi som National Contact Points for MSCA besvarer dine spørgsmål. Vi holder denne Q&A-session torsdag den 14. oktober 2021 kl. 13:00-14:00
  • Tid og sted
  • Hvornår 14. oktober 2021 fra 14:00 til 15:00

Om Marie Skłodowska-Curie Actions

Programmet Marie Skłodowska-Curie Actions yder tilskud til at uddanne og fastholde talentfulde forskere i Europa. Programmet skal bidrage til at tiltrække og udvikle talent og viden. Der ydes støtte til international forskeruddannelse, forskermobilitet og karriereudvikling. Det sker via fem forskellige bevillingstyper: Doctoral Networks, Postdoctoral Fellowships, Staff Exchanges, COFUND og MSCA and Citizens. Projektstøtten gives efter bottom-up-princippet med frit emnevalg med fokus på innovationskompetencer.

Indhold

I denne Q&A-session åbner vi ballet for spørgsmål til alle delprogrammer i MSCA, men har særligt fokus på Doctoral Networks, der har ansøgningsfrist den 16. november 2021. Vi vil forsøge at gruppere spørgsmål ift. delprogram.

Du er velkommen til at indsende dit/dine spørgsmål på forhånd via tilmeldingsformularen  - men det er også muligt at stille spørgsmål direkte under sessionen. Vil du være sikker på, at netop dit spørgsmål når at blive besvaret, er det dog en god idé at sende det til os på forhånd.

Person- eller organisationsspecifikke spørgsmål vil ikke blive besvaret under sessionen.

Sessionen bliver ikke optaget.

Målgruppe

Sessionen henvender sig til forskere, rådgivere, virksomheder og andre med interesse for MSCA.

Sprog

Sessionen afholdes på dansk.

Sådan får du adgang til Q&A-sessionen

Du modtager et Zoom-mødelink inden sessionen afholdes.

Arrangør

EuroCenter i Uddannelses- og Forskningsstyrelsen.

Læs mere

Kontakt

Anne Maibohm
Specialkonsulent
Tlf.: +45 72 31 82 61
Email: amma@ufm.dk

Handlinger tilknyttet webside

Senest opdateret 05. december 2021